FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

OFICIAL Craiova anunță despărțirea de Laurențiu Reghecampf: „Mulțumim pentru tot ce ai realizat la Știința” + Rădoi și Balint, variantele realiste de înlocuitor

Laurențiu Reghecampf / Sursă foto: Imago Images
Laurențiu Reghecampf / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2022 20:29 / Actualizat duminica, 12 iunie 2022 22:39

CS Universitatea Craiova a anunțat, duminică seara, despărțirea oficială de tehnicianul Laurențiu Reghecampf. O săptămână au durat negocierile privind rezilierea!

Din informațiile GSP.ro, Reghe ar fi acceptat rezilierea contractului fără să primească clauza de 300.000 de euro. Tehnicianul a ajuns la o înțelegere cu patronul Mihai Rotaru fără să mai primească despăgubiri. 

În această seară, clubul a anunțat oficial despărțirea de antrenor printr-un scurt comunicat, postat pe pagina oficială de Facebook: 

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”. 

Reghecampf a venit în iulie 2021 la Craiova. A ratat titlul, s-a clasat pe 3 în play-off, n-a câștigat Cupa României, fiind eliminat în semifinale de Sepsi (1-3 la general), și a prins doar preliminariile Conference League.

Laurențiu Reghecampf, intervenție de 15 minute în direct, după despărțirea de Craiova: „Eu mergeam în stânga, iar ei mergeau în dreapta”
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Laurențiu Reghecampf, intervenție de 15 minute în direct, după despărțirea de Craiova: „Eu mergeam în stânga, iar ei mergeau în dreapta”

Rotaru alege înlocuitorul dintre 4 nume. Rădoi și Balint sunt însă variantele realiste 

Numele dintre care Rotaru va alege înlocuitorul sunt Daniel Isăilă, Liviu Ciobotariu, Laszlo Balint, dar și fostul selecționer Mirel Rădoi. Primul e sub contract până în 2023 cu Bani Yas din Emirate, iar în cazul lui problema s-ar pune dacă oltenii i-ar putea asigura un salariu suficient de atractiv, al doilea tocmai ce și-a prelungit contractul cu FC Voluntari, în timp ce Balint e liber de contract după despărțirea de UTA.

Mirel i-a speriat în primă fază pe craioveni. Reîncep negocierile?

În ceea ce-l privește pe Rădoi, situația e diferită. Acesta a negociat încă de zilele trecute cu Rotaru, a fost tot timpul în capul listei patronului oltean, dar pretențiile sale au fost considerate exagerate de patronatul din Bănie. Cum despărțirea de Reghe s-a oficializat, nu-i exclusă varianta ca tratativele cu Rădoi să fie reluate. 

45 de meciuriîn toate competițiile a stat Reghecampf pe banca Universității: 26 de victorii, 7 remize și 12 înfrângeri

Suporterii oltenilor n-au fost de acord cu demiterea lui Reghecampf

Intenția lui Rotaru de a-l da afară pe Reghecampf n-a fost pe placul fanilor Universității. Unul dintre liderii suporterilor a explicat de ce ei îl susțin pe Laurențiu: „Problema e la jucători, nu e la antrenor. Alt antrenor tot n-ar putea să facă nimic dacă nu-i sunt aduși fotbaliști cu valoare!”.

El a fost angajat pe parcursul stagiunii trecute în locul lui Marinos Ouzounidis. Grecul fusese demis în urma eliminării rușinoase din Conference League, o competiție în care pe craioveni i-au bătut albanezii de la Laci. A fost 1-0 în Albania și 0-0 la Craiova.

Vezi și: 

VIDEO Continuă contrele dintre Reghecampf și Craiova: „Sunt discuții din motive întemeiate!”

Detalii despre „scurtcircuitul” dintre Laurențiu Reghecampf și Universitatea Craiova: „Ține de contract, nu există prietenie cu Rotaru”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (53)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  14 Iunie 2022, 21:33
Postat de m0onstru pe 13 Iunie 2022, 15:26

Adevarat a nimerito Stucan. Sper ca Craiolguta sa nu prinda playofful

Du-te pe pagina echipei tale. Ah… resita nu are..

m0onstru
m0onstru  •  13 Iunie 2022, 15:26

Adevarat a nimerito Stucan. Sper ca Craiolguta sa nu prinda playofful

Ioano13
Ioano13  •  13 Iunie 2022, 00:02

Sunt stelist. Doresc sa vina Mirel Radoi la U.Craiova. În felul asta vom scăpa de un adversar tare. Radoi e "subțire " ca antrenor. Vom vedea.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează