FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO 4-1

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // Alexandru Mitiță a fost la Severin și a rămas „vrăjit” de Valentin Mihăilă: „Am plecat de la Craiova că nu mai aveam loc de el” :D

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 09:52

Alexandru Mitriță (24 de ani), fotbalistul celor de la New York City, a fost prezent luni seara la Severin, unde CS Universitatea Craiova, fostul său club, a câștigat derby-ul cu Dinamo, scor 4-1.

La finalul partidei, Mitriță a acordat o serie de interviuri și a ținut să-l laude pe Valentin Mihăilă (19 ani), autorul unui gol superb, cel prin care Craiova a înscris golul de 4-1.

„Dacă aş putea, aş veni la fiecare meci alături de ei, dar nu se poate. Când am posibilitatea să vin la meci vin cu mare plăcere. 

Mihăilă este, din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. Eu de aceea am şi plecat de la echipă, nu mai aveam loc de Mihăilă, trebuia să joace Mihăilă”, a declarat Alexandru Mitriță, potrivit TV Telekom Sport. 

8a fost nota primită de Valentin Mihăilă în Gazeta Sporturilor

„Mitriță” a făcut antrenament cu noi, e normal să se regăsească alături de foștii lui colegi. Avem un meci greu, trebuie să fie alături de noi”, spunea Pițurcă despre Mitriță, cu două zile înainte de meciul cu Dinamo.  
 

Vezi și: 

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // Ilie Dumitrescu, cucerit de Valentin Mihăilă: „E cel mai bun din România, peste Coman!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează