FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Scandal politic la Craiova din cauza noului gazon de pe „Oblemenco” » „Olga nu uită că un stadion întreg a umilit-o”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2021 14:09 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 15:04

Autoritățile din Craiova au hotărât să înlocuiască gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco” după 2 ani, iar decizia s-a transformat într-un scandal politic.

Anunțul făcut pe 11 august de către autoritățile din Craiova, care vor schimba gazonul, cel mai probabil, în octombrie, a stârnit o reacție dură din partea fostului prefect al Craiovei.

Război politic în Craiova din cauza stadionului de pe „Oblemenco”

Azi, Nicolae Giugea, fost prefect din partea PNL al Craiovei, a acuzat-o pe Liga Olguța Vasilescu, primarul PSD al orașului, că schimbă gazonul în mod intenționat înainte de disputa CSU Craiova –FCU Craiova, de pe 2 octombrie.

Olga, fotbalul și microbiștii

În 2019 Primăria Craiova a plătit 600.000 de euro pentru a schimba gazonul de pe stadionul ”Ion Oblemenco”. Olga a spus atunci în gura mare că noul gazon are o garanție de 8 ani. Ca în povești, cei 8 ani au trecut în 2. Pentru că după 2 ani, Olga anunță că noul gazon trebuie schimbat iar. Alți bani (din buzunarele craiovenilor), altă distracție.

De ce schimbă Olga gazonul?

Prima explicație ar fi că 600.000 de euro au fost aruncați pe apa sâmbetei și că de garanția de 8 ani s-a ales praful.

A doua ține de faptul că pe 2 octombrie va avea loc meciul dintre CSU și FCU Craiova. Iar Olga nu uită că în 2013 un stadion întreg a umilit-o.  Și pentru a nu mai păți și acum asta, a preferat să arunce pe geam 600.000 de euro și să îi alunge din oraș pe craiovenii care vor să vadă meciul.

Aici s-a ajuns în Craiova – Olga alungă din oraș toți microbiștii și dacă spune cineva ceva ea răspunde cu tupeu : „Sunt primar și fac ce vreau!” 
– Nicolae Giugea

8 anie garanția pentru un gazon hibrid. Primul de acest fel din România trebuia să fie montat pe Cluj Arena, dar s-a renunțat. Prețul anunțat în 2019 de ardeleni: între 500.000 și un milion de euro

Gazonul mixt, pus acum 2 ani

În luna noiembrie 2019 a fost pusă actuala suprafață de joc, înlocuind gazonul foarte prost de care a avut parte stadionul la inaugurare.

Unul dintre oamenii care au ajutat la schimbarea gazonului a fost Victor Pițurcă, antrenorul din acel moment al Universității Craiova: „Acest gazon hibrid e din Grecia. Gazonul este excelent. Aveam opțiunea să-l aducem din Olanda sau din Grecia. S-a ales varianta Grecia”, spunea tehnicianul la acea vreme.

600.000 de euroa costat gazonul mixt, pus în 2019

VIDEO Ionuț Badea, despre venirea lui Edi Iordănescu la FCSB: „Este momentul în care va începe, din nou, o creștere”

Citește și: 

A comis-o Rotaru? Cum s-a transformat CSU Craiova după venirea lui Reghecampf

FCU Craiova s-a despărțit de atacantul intrat în dizgrația fanilor! De ce s-au revoltat ultrașii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
ucv1948
ucv1948  •  19 August 2021, 10:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jony_10
jony_10  •  19 August 2021, 10:07

Giugea s-a dat pe lângă mititei a crezut ca îl votează și iasă primar dar nu a știut și faptul ca ei sunt 2000 toți. Sa pună mititelu Jr zis Adita Benzema gazonul ca a întrat cu primatele pe el și l-a stricat desi i s-a spus ca nu va rezista. La balta Craiovitei pe noua arena cu caii.

jony_10
jony_10  •  19 August 2021, 09:58
Postat de kuba pe 18 August 2021, 16:19

*** Lasă pe alții sa se ocupe de “dosarele băieților” nu mai “sifona” tu pe aici! Crezi ca interesează cineva de giugea ala sau de *** Olga ? Ne interesează sa dam de pământ cu clona *** cu acei fotbaliști de mucava sa dam o palma sportiva lui cofetarul ***, lui cavalerul solar și restul *** de la Mogoșoaia ! Totul pentru victorie! Forța FCU Craiova 1948!

Cu cine dati ma de pământ? :))))) dacă pământ sunteți voi

Vezi toate comentariile (30)
Comentează