FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Curg ofertele pentru Alex Ioniță » Încă două propuneri concrete + interes din partea unei echipe din State

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 09:14

Alexandru Ioniță, fotbalistul celor de la Astra, trece printr-o perioadă grozavă a carierei. Mijlocașul de 22 de ani are un sezon de excepție la fosta campioană a României, iar ofertele au început să curgă pentru antistelistul cu suflet de rapidist.

Digi anunță că promițătorul jucător al Astrei e dorit de CS U Craiova și Konyaspor, primind din partea acestora oferte concrete. Oltenii oferă 500.000 în schimbul lui, în timp ce turcii ar fi pus pe masă 800.000 de euro. 

În plus, aceeași sursă notează că Ioniță e monitorizat și de gruparea americană New York Red Bulls.

În ultimele zile, a mai fost vehiculată și o eventuală mutare a lui Ioniță la CFR Cluj, mutare alimentată și de declarațiile recente ale acestuia, care mărturisea că și-ar dori ca "feroviarii" să câștige titlul în detrimentul FCSB-ului. De asemenea, și Kayserispor, echipă antrenată de Marius Șumudică, îl dorește pe mijlocaș, fiind dispusă să plătească 1,5 milioane de euro.

1.200.000 €e cota de piață a lui Ioniță, potrivit transfermarkt

8 goluri
și 3 pase de gol a reușit Ioniță în acest sezon pentru Astra, în Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
para.para
para.para  •  29 Noiembrie 2017, 19:25
Postat de Robert Damian pe 29 Noiembrie 2017, 13:11

Cum??? Nu il vor Barcelona??Real Madrid???Manchester?????Un asa mare jucator!!!!!!Straniu!!!Unde mai pui ca e var cu unul Ivan,de pe la Craiova,actualmente lustragiu cu partile dorsale a unei banci de rezerve la o echipa de pluton prin est!!Poate ca nu face tumbele regulamentar si artistic!!!!!Saracul de el!!!

Nu are cum sa-l ia nici Barcelona, nici Real Madrid si nici Manchester pentru ca nu joaca la fcsb. Daca o sa ajunga vreodata pe la fcsb da, o sa-l ia cele 3 scrise de tine, plus ca o sa-l vanda gesepeul cu minim 20 de milioane, asa cum la fel ii vinde si pe restul care cand jucau la Astra era no name-uri.

moto.46.rossi
moto.46.rossi  •  29 Noiembrie 2017, 17:00

A semnat cu CFR deja, informati.va

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Noiembrie 2017, 14:05

Poate cei mai vechi de pe aici isi mai aduc aminte cum acum cativa ani spuneam ca Torje nu o sa ajunga niciodata fotbalist. Sau poate o sa ajunga, dar nu la nivelul la care il credeau unii. Va reamintesc faptul ca era "noul Hagi" si ca o sa fie bataie pe el intre Real, Barca, Manchester si Bayern. Unde joaca acum? La o echipa obscura de prin Turcia pe care daca o pronunti ai sanse sa faci ruptura de limba. Va mai dau o "predictie" (sigur, o sa fiu din nou injurat): acest Ionita o sa ajunga cel mult la echipa lui Sumudica si apoi, dupa ce idolul sau o sa fie dat afara, cel mult prin zona golfului. Cine isi imagineaza ca scouterii de la echipele adevarate nu monitorizeaza interviurile (si atitudinea) jucatorilor....se inseala amarnic. Niciodata echipele mari nu au luat jucatori cu inteligenta sub limita de jos a normalitatii, de aia si fotbalisti mult mai talentati decat acest Ionita nu au ajuns niciodata "mari". Daca vreti, vin cu exemple...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează