FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Dale, la primul gol pentru Urziceni » Unirea-Astra 3-2

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iunie 2010 00:00

Vicecampioana României a cîştigat astăzi cel de-al doilea amical al acestei veri, în compania trupei lui Stoichiţă, Astra Ploieşti. La pauză, scorul a fost 1-0 în favoarea ialomiţenilor. Partida s-a jucat pe arena Metrom din Braşov.

Unirea a început partida în următoarea alcătuire:

Arlauskis - P. Marin, Galamaz, B. Fernandes, Brandan - Semedo, Marinescu, Pădureţu, Frunză - Bilaşco, Neaga.

Golurile vicecampionilor au fost bifate de Bilasco, Dale şi Maftei.

În primul amical al verii, Unirea Urziceni a jucat împotriva nou-promovatei Victoria Brăneşti, meci cîştigat de elevii lui Rony Levy cu 2-0, prin golurile marcate de Bilaşco şi Bordeanu.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
putregaiu
putregaiu  •  29 Iunie 2010, 21:34

asta a fost meci jucat pt pariuri sa pape si gura lor saracii ca e foame mare la romanica, vai steaua ta de blatist mm-ule

bumbabum
bumbabum  •  29 Iunie 2010, 21:15

Asa e, trebuia data si echipa Astrei. Ca sa nu mai spun de schimbarile efectuate pe parcursul jocului. Dar amatorismul e la el acasa in presa romaneasca. Pacat ca nu avem alternative si va bagam bani in buzunare facand trafic pe site-urile voastre de doi lei (zic voastre ca nici ceilalti nu sunt mai brezi).

valentinescu
valentinescu  •  29 Iunie 2010, 20:37

si echipa astrei unde e?ziaristi de-o juma'de norma...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează