FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Decizie de ultimă oră în scandalul cu Alibec de la CFR » Ce a hotărât Petrescu

Denis Alibec, 30 de ani, a fost reprimit la antrenamentele lui CFR Cluj. Atacantul și-a prezentat scuzele, așa cum voia antrenorul Dan Petrescu.
Denis Alibec, 30 de ani, a fost reprimit la antrenamentele lui CFR Cluj. Atacantul și-a prezentat scuzele, așa cum voia antrenorul Dan Petrescu.

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 23:59

Denis Alibec, 30 de ani, a fost reprimit la antrenamentele lui CFR Cluj. Atacantul și-a prezentat scuzele, așa cum voia antrenorul Dan Petrescu.

Rednic și-a desființat din nou jucătorii și anunță: „E timpul să plece!”
CLINCENI - DINAMO 1-0
Rednic și-a desființat din nou jucătorii și anunță: „E timpul să plece!”

Alibec și-a asumat că a greșit și și-a cerut scuze față de Dan Petrescu. Va fi primit înapoi în programul echipei. Acum, depinde de el și de cum se va comporta la antrenamente. În funcție de asta, va juca sau nu”, a declarat Marius Bilașco, oficialul campioanei, la Telekom Sport.

Dan Petrescu: „Alibec să-și ceară scuze”

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit în urmă cu câteva ore despre Denis Alibec, fotbalist suspendat după gestul din timpul meciului cu Academica Clinceni.

Tehnicianul campioanei a anunțat că este gata să-l ierte și să-l reprimească în lot, dacă acesta își va cere scuze, ceea ce Denis a și făcut, conform lui Bilașco.

„A fost o decizie a clubului. Priviți cazurile Debeljuh, Omrani, băieții când greșesc, își cer scuze și vin înapoi. Dacă își va cere scuze, va fi reprimit și totul va fi normal, ca înainte. Mai sunt 5 jocuri, el e încă sub contract. 

Dacă dorește să joace, e binevenit. Dacă nu, e decizia lui”, a afirmat Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Chindia.

Denis Alibec, criticat pentru gestul său

Gestul atacantului i-a făcut pe Ilie Dumitrescu și Mihai Stoica să reacționeze, ambii fiind de părere că Alibec a greșit.

„Așteptările sunt mai mari la Alibec. El trebuie să își ceară scuze pentru ce a făcut, după care să demonstreze la antrenament, să muncească foarte mult și să îi arate antrenorului că este o soluție. Așa s-a întâmplat și cu Debeljuh și Omrani. 

Cum să pleci de pe bancă? Ai o problemă, te duci repede, rezolvi... Nu ai cum.. Nu îți convine statutul ăsta, nu te simți confortabil, dar nu poți să faci așa ceva. În Anglia, în minutul 15, trebuie să ieși la încălzire. Chiar dacă nu intri, trebuie să ieși la încălzire”, a declarat Ilie Dumitrescu

Când îl aduci pe Alibec, trebuie să știi că se pot ivi și episoade de acest gen. El nu e un băiat rău, e un băiat excepțional, dar e copilăros. Are gesturi de copil. Alibec dă randament pe contraatac, cum juca Șumudică la Astra. E un jucător puternic, de moral. Dacă îi știi «PIN-ul», îl câștigi! CFR joacă pe contraatac doar în Europa, nu și în Liga 1
Mihai Stoica, manager FCSB

Citește alte știri din Liga 1:

Nelu Varga, avertizat: „Cred cu tărie în Mutu, dar nu e pregătit să antreneze CFR-ului, rezultatele sale lasă de dorit”

Universitatea Craiova, sancționată din cauza incidentelor de la derby-ul cu FCSB

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  04 Decembrie 2021, 09:10

m am schimbat parerea despre tine bursucule ,desi tin cu CFR ul dupa joc nu meriti sa fi pe primul loc tot asteptam da ti ai dat arama pe fata , nu joci nimic , nu te poti compara ca joc cu : Botosaniu, Voluntari ,Targoviste .. pe care tu le privesti de sus ,ai jucatori pe care i sustii de toata jena pe bani ff multi ca de altfel si tu ,te ai blocat pleaca

189254898748309
Claude SH  •  04 Decembrie 2021, 07:48

Foarte bine, sa fie reprimit, e jucător bun.

roaitavasile
roaitavasile  •  04 Decembrie 2021, 04:31
Postat de Danezul Gramada pe 04 Decembrie 2021, 01:46

E lingăul șefilor și Petrescu. Acum cu alibec in trecut cu Chipciu asta denota ca vine telefonul, Petrescu spune sa trăiți am înțeles și se face voia sefului. Poate lucra liniștit la Gigi, e in graficul patronilor.

Te pricepi!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează