FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

OFICIAL David Lazar, la CS Universitatea Craiova! Transferul, anunțat de club: „Se află în cel mai înalt punct al carierei”

David Lazar a ajuns la CS U Craiova
David Lazar a ajuns la CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 12:36 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 12:55

David Lazar (29 de ani) a semnat cu CS Universitatea Craiova. Fostul portar de la Astra Giurgiu a semnat un contract valabil pe 4 ani.

Craiova a transferat portar de „națională”. David Lazar a semnat un contract valabil pe 4 ani cu „alb-albaștrii”, care prevede opțiunea de prelungire a înțelegerii pentru încă un an.

David Lazar, oficial la CS Universitatea Craiova

„Noul nostru goalkeeper se află în cel mai înalt punct al carierei sale de până acum, a debutat în echipa națională a României toamna trecută, reușind, de asemenea, să impresioneze în campionatul intern. Îi dorim mult succes lui David Lazar în familia alb-albastră”, se arată într-un comunicat al oltenilor.

Mutarea a fost anunțată în exclusivitate de GSP.ro încă din luna aprilie. Din informațiile Gazetei, Mihai Rotaru a achitat 200.000 de euro în schimbul lui Lazar.

David Lazar, la CS Universitatea Craiova! Transferul, anunțat de club: „Se află în cel mai înalt punct al carierei”
David Lazar, naționala României, foto: Imago

Lazar era o țină mai veche a oltenilor, însă giurgiuvenii au acceptat abia acum să renunțe la portar, care mai avea contract cu Astra până în iunie 2022. Trecut pe la Voința Sibiu, Pandurii, Botoșani și Vejle, Lazar e la Astra in 2017, iar în acest sezon a bifat 32 de partide în toate competițiile. 

David are și o prezență în poarta echipei naționale a României, la „amicalul” cu Belarus din noiembrie 2020, scor 5-3. 

Ce înseamnă transferul lui David Lazar la CS Universitatea Craiova pentru Pigliacelli?

În sezonul recent încheiat, Mirko Pigliacelli a fost titular incontestabil în poarta „juveților”. De curând, italianul a comentat decizia Craiovei de a-l aduce pe portarul David Lazar.

Mirko vede aducerea lui Lazar drept o dovadă a lipsei de încredere în el din partea conducerii și indică spre o posibilă despărțire de Craiova, deși spune că „nu mi-am dorit niciodată să plec”.

„Eu am contract aici, am înţeles că a semnat deja un portar (n.r. - David Lazar). Deja a semnat, asta e, n-am ce să fac, nu e decizia mea. Nu mi-am dorit să plec niciodată, dar dacă vine un alt portar... dacă e așa, dacă nu e aşa, vorbim degeaba. 

Dacă e luat, poate cineva nu mai are încredere în mine, dar eu am mare încredere în Craiova, nu mi-am dorit niciodată să plec”, a spus Pigliacelli pentru Telekom Sport. Contractul său cu echipa alb-albastră expiră în 2022.

Pigliacelli a încheiat sezonul în postura de integralist. Acesta a evoluat în toate partidele din sezonul regulat și play-off. El este primul jucător din istoria campionatului României care strânge 3600 de minute într-un campionat, fiind integralist în toate cele 40 de partide!

Citește mai multe știri din Liga 1:

Nicolae Badea, unica soluție pentru Dinamo? Fostul conducător al clubului avertizează: „Să se roage de el, altfel va fi ultimul an în Liga 1”

Alexandru Crețu, achiziție marca Becali: mai slab decât titularii!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
gazistu
gazistu  •  03 Iunie 2021, 21:56

Stire de mai bine de-o luna

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  03 Iunie 2021, 21:56

transfer inutil, il iei pe Lazar de pe gard si-l dai pe Pigliacelli din mana.

bodystyle74
bodystyle74  •  03 Iunie 2021, 20:26

A fost cel mai in forma portar campionatul trecut. Daca va fi si campionatul viitor la fel atunci au dat lovitura.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează