FOTBAL  »  Superliga  »  DELEGARE

Delegare cu probleme! CCA a anunțat cine va arbitra Petrolul - Voluntari » A fost implicat într-un scandal uriaș

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iulie 2015 12:28

După ce a făcut praf un meci din barajul Ligii a 3-a în care s-au întîlnit FC Voluntari II și Arsenal Malu, Andrei Chivulete a fost delegat de Comisia Centrală a Arbitrilor din nou la un meci al ilfovenilor, însă de această dată al primei echipe.

Centralul din București va conduce meciul din această seară de la 18:30 dintre Petrolul și FC Voluntari. Acesta va fi ajutat de Laszlo Imbre și Cristian Marchidanu.

Ce a făcut la un meci de baraj?

"Centralul" Andrei Chivulete a arătat de patru ori punctul cu var şi trei cartonaşe roşii la un meci de promovare în L3, toate deciziile fiind în favoarea unei singure echipe, FC Voluntari II.

Nu e un scenariu de film. S-a întîmplat în partida dintre FC Voluntari II și campioana judeţului Giurgiu, Arsenal Malu, contînd pentru manşa tur a barajului pentru promovarea în Liga 3.

Dan Rotaru, managerul învinșilor, a fost atunci șocat și a lansat acuze dure: "Cei de la Voluntari au venit hotărîți să facă orice pentru a cîștiga încă din tur barajul.

Au jucat cu nouă titulari ai echipei din prima ligă și au fost și ajutați de arbitrul Chivulete. Au făcut ce-au vrut, ne-au dat patru lovituri de pedeapsă, ne-au eliminat doi titulari. E incredibil!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
helioglobalus
helioglobalus  •  18 Iulie 2015, 20:37

Ăştia sunt cu adevărat odioşi, au avut deja penalty moca cu Iaşiul în prima etapă, dar sunt geloşi pe Viitura, care a avut "doo".

100002473541087
Danut Ognean  •  18 Iulie 2015, 19:09

SI ASA I INCEPE VOLUNTURA CU ARBITRII SA CISTIGE MECIURILE DUPA BLATUL VIITURA MARELUI HAGI! RUSINE FRF

100002473541087
Danut Ognean  •  18 Iulie 2015, 19:08

FORTA ASA

Vezi toate comentariile (7)
Comentează