FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a mai primit o veste-șoc: portarul Riccardo Piscitelli nu vede bine!

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2019 13:02

Portarul dinamovist Riccardo Piscitelli (25 de ani) are probleme cu vederea, poartă ochelari și joacă meciurile cu lentile de contact. Oficialii roș-albi suspectează că aceasta este cauza greșelilor goalkeeper-ului.

Dinamo a încercat o revoluție în vară, aducând mulți jucători noi în Ștefan cel Mare, printre care portarii Cătălin Straton, 29 de ani, și Riccardo Piscitelli, 25 de ani. Odată cu venirea lui Dusan Uhrin la conducerea echipei, primul care a primit credit a fost italianul. 

Acesta a impresionat în partidele cu Hermannstadt și Sepsi, când "câinii" au câștigat fără să încaseze gol, dar situația s-a schimbat în cel mai recent meci, cu Botoșani, când Riccardo a încasat un gol în minutul 65, din greșeala lui. Ogenda a tras de la aproximativ 20 de metri, iar Piscitelli a respins dezastruos mingea, chiar în mijlocul careului mic, acolo unde era Moussa, care a îndeplinit doar o simplă formalitate.

Dinamo a mai primit o veste-șoc: portarul Riccardo Piscitelli nu vede bine!
FOTO: Piscitelli, imediat după ce și-a făcut o nouă pereche de ochelari de vedere

Probleme la început

Oamenii din anturajul echipei spun că portarul italian are probleme cu vederea și e obligat să joace toate meciurile purtând lentile de contact. Mai mult, acesta are nevoie de ochelari de vedere și în viața de zi cu zi. Întrebarea care se pune în această situație este: cum a trecut Piscitelli de vizita medicală făcută în mandatul doctorului Liviu Bătineanu? 

Meciul cu Botoșani nu este primul în care italianul o comite. Piscitelli a fost titularizat de către Eugen Neagoe în etapele 2 și 3, cu Craiova și CFR, dar acesta a încasat în cele două jocuri un total de trei goluri. După jocurile mai ușoare cu Hermannstadt și Sepsi, toată lumea credea că Piscitelli s-a acomodat și că evoluțiile sale vor fi sigure, dar acum gafele au revenit. 

7 goluriîn 6 meciuri a încasat Piscitelli în acest sezon de Liga 1

4 este nota GSPprimită de Piscitelli în meciul cu Botoșani

VEZI ȘI:

ANALIZĂ Ionuț Vînă a ajuns victima regulii U21! Ce se întâmplă cu fotbalistul de la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
demolarii
demolarii  •  18 Septembrie 2019, 02:27

Sincer, e de admirat ca incearca și lupta. Nu alege calea ușoară de a avea impresar un palmier.....

redbuldog
redbuldog  •  17 Septembrie 2019, 20:16
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 17 Septembrie 2019, 18:18

toata lumea i-l acuza pe portar pentru golul primit .fundasii ce faceau la acea faza ? popescu si corbu dadeau interviuri atunci ?nea edi las-o mai usor !

Si Piti spune acelasi lucru ,de fundasi prazuli,ca vezi doamne nu ar fi vina lui Pigliacelli..insa sunt 2 goluri de portar,clasice...!Si mari portari gresesc,numai ca o fac cu o frecventa,infinit mai mica decat cei din liga romaneasca,de aia si costa zeci de milioane unul ca De Gea,ter Stegen,Neuer etc..etc

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  17 Septembrie 2019, 18:18
Postat de thebluestlion pe 17 Septembrie 2019, 15:35

Nu e singurul din lume care joacă cu lentile. Ce știre e asta?

toata lumea i-l acuza pe portar pentru golul primit .fundasii ce faceau la acea faza ? popescu si corbu dadeau interviuri atunci ?nea edi las-o mai usor !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează