FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA //

DINAMO - CHIAJNA // UPDATE Mattia Montini, transportat de urgență la spital! Prima reacție a atacantului

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 23:31

Dinamo s-a impus contra Concordiei Chiajna, scor 2-1. Italianul Mattia Montini (27 de ani) a fost transportat la spital în timpul primei reprize. 

UPDATE 23:30

Montini a oferit prima declarație după lovitura primită. 

„Cred că în acest moment sunt mai bine. Acum sunt la spital, îmi fac toate analizele ca să se asigure că nu am pățit nimic grav, ăsta este protocolul. După ce se termină investigațiile mă duc acasă. Acum am o durere de cap. Pe teren nu mai vedeam bine, dar acum sunt ok”, a declarat Montini pentru doar dinamo.ro.

 

UPDATE

Mircea Rednic: „Montini a ieșit și ne-a spus că nu vede cu un ochi. E dificil, dar ăsta e fotbal. Sper să nu fie nimic grav”.

 

Victoria de la Chiajna a fost umbrită. Mircea Rednic și-a pierdut principala „gură de foc” în minutul 27. Italianul Mattia Montini a părăsit terenul comoționat după o lovitură primită în ceafă. 

Italianul a fost transportat la spital chiar în timpul primei reprize, purtând un guler cervical. Atacantul a suferit o comoție, anunță TV Telekom Sport.

„Montini nu mai era la vestiar la pauză. Nu știam ce s-a întâmplat cu el. Avea niște amețeli. Sper să se întoarcă sănătos la antrenamente”Dan Nistor

Vezi și: 

DINAMO - CHIAJNA // VIDEO + FOTO Gafă în lanț la golul grecului Papazoglou » Conaționalul Koutroubis a alergat în zadar pe lângă mingea care se scurgea în poartă

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (13)
steauacampioana1
steauacampioana1  •  02 Martie 2019, 10:53
Postat de comedy.central pe 02 Martie 2019, 09:07

Gigistii idioti vorbesc de blaturi cand ei au cooperativa in play-off!?

am vazut cooperatoiva din playoff a stelei in ultimi 3 ani. wtf? tu esti *** sau te faci?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Martie 2019, 10:53

Cred că e campionatul care oferă, prin stilul bezmetic, cele mai multe lovituri cap în cap! Chiar și la Euro 2008 doar noi am oferit o mostră prin ciocnirea lui Raț cu Rădoi.

1060898257316456
Marin Mihai  •  02 Martie 2019, 10:31

Buna gluma,o ajuta pe Concordia sa mearga in B.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează