FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Cererea clubului Dinamo de a primi un ajutor financiar de la LPF provoacă tensiuni în Liga 1: „Nu cred că o companie care e aproape în insolvență merită împrumutată”

Articol de - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 14:36

Dinamo a cerut un împrumut de 250.000 de lei la LPF pentru a scăpa de probleme financiare, iar asta a nemulțumit cluburile din Liga 1. 

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a declarat că nu este de acord ca Dinamo să fie ajutată, având în vedere că echipa alb-roșie are mari probleme financiare.  

„Acel fond de rulment creat de Ligă a fost creat pentru a ne ajuta. E vorba de rezistență financiară în timp. Nu cred că o companie care e aproape în insolvență merită împrumutată.  

Dacă un club care are stabilitate financiară are nevoie de un împrumut, eu sunt de acord. Ar trebuie s-o facem între noi. Eu sunt de acord să ajutăm pe oricine. Dar să ajutăm pe cineva care dă banii înapoi. Nu împrumuți un vecin care nu îți dă banii înapoi. 

Hai să fim serioși. Că nu facem asta din prietenie. O facem din interes. Interesul e să nu risipim banii. Am spus că nu suntem de acord cu împrumutul pentru Dinamo în situația actuală a clubului.  

E bine să ai un fond de solidaritate cu care să ajuți cluburile. Dar nu poți ajuta un club cu probleme financiare, care nu are orizont. Dacă se blochează clubul ai pierdut banii”, a declarat Valeriu Iftime pentru GSP.RO. 

Citește și: 

EXCLUSIV Dinamo, soluție disperată: a cerut LPF ajutor financiar de urgență! Ce sumă a solicitat clubul lui Negoiță și ce spun celelalte echipe din Liga 1

EXCLUSIV Florin Prunea, sărit din schemă de Ionuț Negoiță și Bălănescu: „Nu știu nimic despre asta” » Ce zice de relația cu finanțatorul echipei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (81)
vasy86le
vasy86le  •  30 Ianuarie 2020, 11:16
Postat de bogdany8 pe 29 Ianuarie 2020, 17:42

*** asta de piftie la tava ar trebui sa nu scoata niciun cuvant, mai ales de blaturile pe care le-a facut cu ci0banu, liga si frf sunt aservite ci0banului, altfel il pastea demult retrogradarea. Dupa ce ca e moldovean, mai e si prost ( nu i-am banuit niciodata de inteligenta pe moldoveni) Dinamo a fost in insolventa, nu mai are cum sa intre in insolventa inca odata pentru ca nu-i mai permite legea, am impresia ca odata la 10 ani ai voie sa intri in insolventa. Idiot blatistu asta mustacios.

Sa stii ca nivelul de inteligenta nu are legatura cu zona in care traiesti. Nu ma pun acum sa-ti insir personalitati din zona moldovei ci iti dau doar un nume, Eminescu.

hhannibal
hhannibal  •  29 Ianuarie 2020, 21:39

Are dreptate Iftime, mortul de la groapa nu se mai intoarce...

gikiewicz93500
gikiewicz93500  •  29 Ianuarie 2020, 19:52
Postat de goggu.mecanicul pe 29 Ianuarie 2020, 17:44

dar daca era vorba de fcsb dadeai bani de la tine , nu mai sa-si ajute echipa cu care tine blatistu asta ***, bahh iftime, tu la fata semeni cu dragnea, sper sa ajungi acolo unde e el. Iar Fc Blatosani sa se desfinteze, inca un satelit in minus pentru ci0ban e sarbatoare nationala.

pana la bani el da puncte daca e nevoie.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează