FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI, DUMINICĂ, 20:00

Dinamo - FC Botoșani // EXCLUSIV Ionel Dănciulescu încinge spiritele înaintea meciului de duminică: „Nu-mi trebuie aprobarea lui Iftime ca să comentez. Cine se scuză se acuză”

Articol de - Publicat vineri, 15 februarie 2019 11:09

Ionel Dănciulescu, team-managerul lui Dinamo, i-a răspuns lui Valeriu Iftime, care i-a transmis un mesaj dur dinamovistului printr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor. Dinamovistul declarase în prealabil că FCSB are echipe în play-off care-i oferă din start cele 6 puncte, iar Iftime i-a spus astăzi: „Dănciulescu, vezi cu cine vorbești! Eu nu sunt sluga lui Becali”.

„Mă surprinde reacția domnului Iftime. Joi seară am purtat un dialog la Digi si nu era atât de agresiv. Nu știam că-mi trebuie aprobarea cuiva ca să comentez despre fotbalul românesc, credeam că mi-am câștigat acest drept pe teren prin tot ceea ce am făcut. Eu nu m-am referit la un club cu care FCSB ar avea 6 puncte asigurate, acum observ că cine se scuză se acuză!

Am ținut cont doar de istoricul întâlnirilor FCSB cu anumite formații, tradiția arată ceva! În situația asta, îi transmit și eu domnului Iftime să aibă grijă cum vorbește despre mine! Pentru că eu am folosit întotdeauna un ton civilizat, bazat pe argumente, în toate dezbaterile avute și nu accept altceva! Am dreptul la opinii pertinente, nu pot să pronunț doar ce-și doresc alții să audă! Și cu asta închei subiectul Botoșani. Există Doar Dinamo București!”, a declarat Dănciulescu pentru GSP.ro.

270 de goluri în 630 de meciuri a marcat Ionel Dănciulescu pentru echipele din România la care a jucat

Citește și:

Dinamo - FC Botoșani // EXCLUSIV » Valeriu Iftime a răbufnit: "Dănciulescu, vezi cu cine vorbești! Eu nu sunt sluga lui Becali"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
1478221725808622
Iulian Bolt  •  20 Februarie 2019, 17:57

nu mai pot de ras, hahahaahahhahah, doar dinamo *** *** , hahhahhhahaha , toti suporterii in frunte cu danciulescu , prostu satului, au ***-***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liviuemil
liviuemil  •  15 Februarie 2019, 22:47
Postat de zecs93 pe 15 Februarie 2019, 15:01

Pe Piftie asta la deranjat istoricu intalnirilor dintre ei si capritele lor ?? Bine zis Danciule, stiam oricum toti ca Botosani e lupu de la stana !!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mos_gerula
mos_gerula  •  15 Februarie 2019, 18:26
Postat de barkley pe 15 Februarie 2019, 14:44

Corbule, vorbeste ce trebuie. Diferenta dintre tine si Iftimie este ca tu primesti bani din fotbal, el asigura fotbal. Ia incearca sa faci si tu un club ca Hagi, si apoi mai reevalueaza-ti drepturile de a comenta.

Deci doar Iftimie și Becali pot comenta... Danciulescu, Dica, Pancu, n-au dreptul sa o facă, deși au jucat fotbal și chiar cunosc fotbal. Gândire de gigist sadea...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează