FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Zeljko Kopic poate zâmbi. Veste uriașă pentru antrenorul dinamovist

Dinamo nu îl va putea folosi pe Dennis Politic (23 de ani) în meciul cu Petrolul, primul al „câinilor” din 2024 / FOTO: Imago
Dinamo nu îl va putea folosi pe Dennis Politic (23 de ani) în meciul cu Petrolul, primul al „câinilor” din 2024 / FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 13:53 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 16:19

Dinamo și Zeljko Kopic se vor putea baza pentru ultima etapă din sezonul regulat, cea cu UTA, pe serviciile lui Dennis Politic și Ionuț Amzăr. În ceea ce-l privește pe fotbalistul ofensiv, conform informațiilor GSP.ro, el este în atenția selecționerului Edward Iordănescu și a colaboratorilor săi.

Dinamo a obținut doar un punct după remiza albă din Copou, 0-0 cu Poli Iași, iar în ultima etapă din sezonul regulat va primi vizita acasă a celor de la UTA.

Veste neașteptată pentru FCSB » Ce se întâmplă cu Vlad Chiricheș
FCSB - PETROLUL
Veste neașteptată pentru FCSB » Ce se întâmplă cu Vlad Chiricheș

În perspectiva primului duel pe care Zeljko Kopic îl va avea ca antrenor cu Mircea Rednic, unul dintre cei mai apreciați tehnicieni dinamoviști din ultimele două decenii, croatul are parte de vești bune.

Dennis Politic și Ionuț Amzăr vor intra pe parcurs în meciul cu UTA

Astfel, Kopic îi va avea în lotul lărgit pe ultimii doi jucători accidentați, Dennis Politic (23 de ani) și Ionuț Amzăr (20 de ani). Două lovituri dintr-un foc: Politic va fi o opțiune foarte bună suplimentară pentru ofensivă, Amzăr o alternativă pentru regula U21.

Cei doi jucători nu au mai evoluat în ultimele trei etape, cu CFR Cluj (0-4), cu Hermannstadt (1-0) și cu Poli Iași (0-0). Cu "textiliștii" va fi din nou un meci tare. Până luna trecută, UTA era o contracandidată directă la evitarea retrogradării. Între timp, după o serie de rezultate pozitive, formația lui Rednic are șanse la play-off.

Dacă va rata accederea în top 6 după ultima etapă din sezonul regulat, arădenii se vor lupta, practic, cu "câinii" pentru salvarea de la retrogradare. Dar, până atunci, în week-end-ul viitor, UTA vine cu gândul să forțeze victoria cu Dinamo pentru a fi în play-off.

În această situație, Kopic urmează să decidă dacă se va baza de la început pe Politic și pe Amzăr. Momentan, cei doi vor intra mai degrabă pe parcurs. Bucureștenii n-au forțat reintroducerea celor doi după ce au făcut o vizită la Belgrad, la vraciul Marijana Kovacevic, Zeljko vrea să-i aibă apți pe cei doi, sută la sută, pentru ceea ce va urma în play-out.

În locul lui Politic, a fost tras în bandă Goncalo Gregorio în ultimele etape, iar Antonio Bordușanu l-a înlocuit cu succes pe Amzăr în stânga.

6goluri în 22 de meciuri a adunat Politic pentru Dinamo în acest sezon

Dennis Politic are o șansă uriașă: este în atenția celor de la echipa națională a României

Din informațiile GSP.ro, Politic este și în atenția staff-ului echipei naționale, Edward Iordănescu și colaboratorii săi apreciind evoluția lui Dennis în tricoul alb-roșu. Jucătorul a avut ghinionul de a se accidenta într-un moment neprielnic, la finele lunii fiind amicalele cu Irlanda de Nord (22 martie) și cu Columbia (26 martie).

Totuși, dacă va fi apt și va avea din nou forma arătată înaintea accidentării, Politic își joacă o oportunitate uriașă. Din informațiile oferite de reprezentanții clubului, recuperarea fotbalistului ofensiv a decurs foarte bine.

3goluri în ultimele trei meciuri în care a jucat a bifat Politic pentru Dinamo

Fanii au luat cu asalt hotelul unde s-au cazat ”câinii” în Iași » Kopic și jucătorii, poze și autografe cu suporterii dinamoviști

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Argentinianul din Superliga a explicat ce diferențe sunt între România, Bulgaria și Rusia: „Asta e cea mai importantă, o apreciez din plin”

EXCLUSIV // VIDEO Alex Chipciu, vânat de hackeri » Suma uriașă dispărută din cont

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
creeperno534
creeperno534  •  02 Martie 2024, 22:36

Politic stie sa marcheze

Metalmania
Metalmania  •  02 Martie 2024, 19:45
Postat de lapusneanul pe 02 Martie 2024, 16:29

nu ați bătut deoarece bordusanu a gresit 95%din pase..

Nu am bătut ca nu am știut să o băgăm în poartă. Selmani văd ca știe cu mingea, va fi o opțiune bună (neluând în considerare ratare monumentală).

lapusneanul
lapusneanul  •  02 Martie 2024, 16:29
Postat de kordell pe 02 Martie 2024, 16:22

De aia n-am batut la Iasi ca a lipsit Amzar :)))

nu ați bătut deoarece bordusanu a gresit 95%din pase..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează