FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Peluza Cătălin Hîldan” are un mesaj clar pentru Stoican și Mureșan: „Vă somăm public!”

Fanii l-au luat în colimator pe Stoican / Sursă foto: GSP
Fanii l-au luat în colimator pe Stoican / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2021 13:30 / Actualizat marti, 28 decembrie 2021 14:48

La o săptămână de la „lovitura de stat” în urma căreia Rednic a fost înlocuit cu Flavius Stoican, fanii din Peluza Cătălin Hîldan au emis un comunicat prin care taxează tăcerea instalată la Dinamo în ultimele zile.

Suporterii dinamoviști s-au opus încă de la început numirii lui Stoican la Dinamo. Acum, aceștia îl iau la rost pe noul antrenor al echipei, dar și pe administratorul special Iuliu Mureșan, cărora le reproșează lipsa de comunicare în raport cu PCH, acționar minoritar la Dinamo.

Cine pe cine salvează? 5 lucruri inedite despre noul mandat al lui Stoican la Dinamo
DINAMO
Cine pe cine salvează? 5 lucruri inedite despre noul mandat al lui Stoican la Dinamo

Comunicat Peluza Cătălin Hîldan: „Considerăm firesc să tratați Dinamo că pe un club mare”

Cerem respect! În atenția domnilor Mureșan și Stoican! Vă rugăm, nu ne confundați! Nici pe noi cu suporterii altor echipe la care ați activat în trecut, nici pe Dinamo alte cluburi de rând. A trecut mai bine de o săptămână de când Dinamo are antrenor, însă acesta nu a fost văzut și nici auzit de vreun suporter. În fotbalul mare un astfel de comportament este de neconceput! Spre exemplu, Xavi a semnat cu Barcelona și în maxim 30 de minute era în conferința de presa pentru a-și anunța intențiile. 

Pentru ca asta înseamnă respect pentru suporteri. Nici Xavi și nici președintele clubului nu se comportă cu Barcelona de parcă ar fi propria lor jucărie. Faptul că la Dinamo de mai bine de o săptămână se tace ni se pare un lucru de prost augur. Iar dacă nu aveți un minim de respect pentru suporterul dinamovist, să dialogați cu el, să vă prezentați pe voi și ideile voastre, atunci Asociația «Peluza Cătălin Hîldan», în calitate de acționar al lui Dinamo vă somează public să o faceți! 

(...)Considerăm firesc să tratați Dinamo că pe un club mare, iar pe suporterii săi, în consecință. Așadar, comunicați domnilor! Spuneți-i suporterului dinamovist ce viziune aveți, ce planuri, și cum vreți să le duceți la îndeplinire. Nu ne puneți în fața faptului împlinit sperând că nu vom avea reacție! Nu ne tratați ca pe suporterii de la Hermannstadt, Poli Iași. Nu luați acest mesaj ca pe o amenințare, ci ca pe o invitație la normalitate într-un club mare! 

P.S.: Flavius, vorbele alea cu mâncatul de jar, cu omul care sfințește locul etc., sunt pentru suporterii Viitorului Pandurii.

- Comunicat Peluza Cătălin Hîldan

Stoican, revelion în SUA

Între timp, Flavius Stoican a plecat până pe 3 ianuarie peste Ocean, mai exact în Detroit și în Dallas, atât pentru Revelion, cât și pentru a-și revedea un prieten. Inițial, vacanța ar mai fi trebuit să dureze încă zece zile, dar noul angajament de la Dinamo îl obligă să se întoarcă acasă, întrucât de pe 5 ianuarie sunt prevăzute a începe antrenamentele la Săftica. 

„Am un foarte bun amic acolo, Clementin, care are o școală de fotbal, cu sucursale, în diverse orașe și vreau neapărat să văd cum s-a dezvoltat”, a mărturisit fostul internațional.

VIDEO Dumitru Dragomir, despre situația de la Dinamo: „Nu reușești așa!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

„Să le fie rușine să iasă din casă!” » O legendă a lui Dinamo, enervată la culme de atitudinea „câinilor”

EXCLUSIV Dinamo vrea să scape de el, dar nu-i mai poate rezilia contractul! » Veste teribilă: „Nu se știe dacă și când va mai putea juca fotbal”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
zizu
zizu  •  28 Decembrie 2021, 20:07

Când știți că Mureșan a apărut cu explicații atunci când a făcut ceva la un club! El face ce l taie capul,nu dă explicații nimănui,apoi se dă la fund,până se liniștesc apele și se uită! El nu explică nimănui ce face

229465902041427
Vasile Dinca  •  28 Decembrie 2021, 19:04
Postat de razr.517 pe 28 Decembrie 2021, 18:52

Banii altora? Cine a mai dat bani la Dinamo in afara de suporteri? Suporterii, banii din drepturile TV si sponsorii care i-au adus au tinut echipa pe linia de plutire in ultimii ani. A adus Muresan vreun leu la Dinamo? Nu. A adus Zavaleanu vreun leu la Dinamo? Nu. Din ce stim noi (adica toata lumea), ei primesc bani de la Dinamo.

De acord 517, eu vreau sa spun ca nu pot dicta ei, suporterii, pentru procentele pe care le au! Cineva este majoritar acolo!

razr.517
razr.517  •  28 Decembrie 2021, 18:52
Postat de Vasile Dinca pe 28 Decembrie 2021, 18:32

Dragi suporteri dinamovisti, cumparati clubul si apoi faceti ce vreti! Pana atunci...gura mica! Nu comandati voi pe banii altora! Vreti sa incurajati echipa, faceti o fara pretentii, daca nu...nu va mai duceti la meciurile lor. Vor juca fotbal si fara voi!!

Banii altora? Cine a mai dat bani la Dinamo in afara de suporteri? Suporterii, banii din drepturile TV si sponsorii care i-au adus au tinut echipa pe linia de plutire in ultimii ani. A adus Muresan vreun leu la Dinamo? Nu. A adus Zavaleanu vreun leu la Dinamo? Nu. Din ce stim noi (adica toata lumea), ei primesc bani de la Dinamo.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează