FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Valentin Lazăr la Dinamo » A făcut vizita medicală, iar vineri ajunge în Spania

Articol de , - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 16:44

DINAMO // Valentin Lazăr (30 de ani) s-a întors în „Ștefan cel Mare”. 

UPDATE 16:00 

Clubul Dinamo a comunicat oficial venirea lui Lazăr: 

„Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul mijlocașului Valentin Lazăr la clubul din Ștefan cel Mare. 

Ultima oară la Umraniyespor, în liga secundă a Turciei, Valentin Lazăr a mai evoluat la Dinamo între 2013 și 2017 și a adunat, în tricoul alb-roșu, 107 de meciuri și 20 de goluri în toate competițiile (89/16 în Liga 1, 10/2 în Cupa României și 8/2 în Cupa Ligii). 

Valentin Lazăr a efectuat în această dimineață vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și se va alătura lotului dinamovist în cantonamentul de la Benahavis (Spania), programat până în 23 ianuarie”

ȘTIREA INIȚIALĂ

„Câinii” încearcă să se regrupeze după pierderile lui Nistor și Ciobotariu și vor să-l repatrieze pe unul dintre favoriții fanilor.

Lazăr, ultima oară la Umranyespor, echipă din liga secundă a Turciei, s-ar fi înțeles de principiu cu Dinamo, informează Prosport. 

Potrivit unor surse autorizate ale Gazetei, Lazăr și-a dat acceptul pentru a semna cu Dinamo, dar așteaptă o ultimă rundă de negocieri pentru a se asigura că pretențiile sale financiare vor fi satisfăcute de club

Vali Lazăr ajunge vineri în cantonament

Fotbalistul efectuează în această dimineață vizita medicală la București, iar vineri va ajunge în cantonamentul „câinilor” din Spania. Lazăr va fi cel de-al doilea transfer al lui Dinamo din această iarnă, după fundașul slovac Lukáš Skovajsa (25 de ani). 

Lazăr va bifa cea de-a doua experiență a sa la Dinamo. A mai jucat la roș-albi între 2013 și 2017, perioadă în care a înscris 16 goluri în 89 de goluri în Liga 1. Mijlocașul a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Petrolul Ploiești, Chimia Brazi, Sportul, Concordia Chiajna, Al-Sailiya, Al Kharaityat și Umranyespor.  

Vezi și: 

Ioan Becali a făcut anunțul în această dimineață: „Chipciu și Ciobotariu semnează azi cu CFR Cluj!” + „Mă doare sufletul de Dinamo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
mario_rdfe
mario_rdfe  •  16 Ianuarie 2020, 16:57
Postat de q2016 pe 16 Ianuarie 2020, 13:40

Deja vu. Parca revad intoarcerea lui Torje, mare dinamovist (jos palaria!), dar mult mai lent decat plecase... Pot gresi, dar nu imi amintesc vreo repatriere reusita la Dinamo. Sunt sceptic cu revenirea lui Lazar.

Lazar este peste tot ce avem in ofensiva, aici includ si atacantii ! sper sa fie la nivelul la care era cand a plecat..este exact ce avea nevoie Dinamo, un jucator de banda rapid si super ofensiv..un caracter puternic, un lider !

parpalache
parpalache  •  16 Ianuarie 2020, 16:44

Toate,dar absolut toate"repatrierile",s-au dovedit catastrofale!Jucatorii reveniti din strainatate-unde au intepenit de atata stat pe banca,fie de rezerve fie in tribuna-parca au uitat jocul asta!Iar Lazar-ca si cei dinaintea lui-in mod sigur ca a incheiat contract doar pana la vara-sperand sa isi gaseasca iar o echipa in strainatate,nu pe 3000 de euro la Dinamo!

rocky2
rocky2  •  16 Ianuarie 2020, 15:26
Postat de Cosmin Petru Ardelean pe 16 Ianuarie 2020, 11:37

In sfarsit un caine adevarat

Da, toti au plecat la bani mai multi, nu mai puteau ei de grija clubului...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează