LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Declarații controversate la GSP Live: „Nu Ionuț Negoiță conduce Dinamo! Așteaptă «ordin la unitate» ca să vândă”

Joi, 05 Decembrie 2019, 12:35

Claudiu Vaișcovici (57 de ani), fost jucător la Dinamo și membru în Asociația „Doar Dinamo București”, una dintre societățile care își propun să preia clubul de la Ionuț Negoiță, a făcut o afirmație surprinzătoare în această dimineață. 

Contactat telefonic la emisiunea GSP Live, Vaișcovici a comentat pe tema subiectului vânzării clubului, fiind de părere că nu Ionuț Negoiță e cel care decide destinele clubului, ci o persoană mult mai influentă, care preferă să își țină ascunsă identitatea.

„Am impresia că acest club nu e condus doar de Negoiță. Așa cred, că e cineva în spatele lui. Așa e peste tot, întotdeauna a fost cineva în spatele cuiva. 

Eu am făcut și pariu că Dinamo nu va fi vândut. Negoiță va renunța la club atunci când va veni «ordin la unitate»”, a spus Vaișcovici, la emisiunea GSP Live. 

Ionuț Negoiță se află la conducerea clubului din februarie 2013. În ultimul an, patronul de la Rin Grand Hotel a avut mai multe tentative să cedeze echipa, însă trattivele cu diverși oameni de afaceri s-au împotmolit de fiecare dată. 

În prezent, două asociații de tip socios, una condusă de Cornel Dinu, iar cealaltă de PCH, își propun să preia puterea în „Ștefan cel Mare”. 

Vezi și: 

DINAMO - CHINDIA 4-1 // Dusan Uhrin face notă discordantă în Liga 1: „Vreau să am jucătorii U21 tot meciul pe teren” 

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (30)

Dragos Bargaoanu  •  06 Decembrie 2019, 00:27

Badea...

zecs93  •  05 Decembrie 2019, 21:56

Nu zice gresit Vaiscovici, cel care conduce clubu din umbra stim cu totii ca e Badea, adica e pe fata, el detine totusi palmaresu, stadionu si toate celelalte, negoita are doar locu ocupat in clasament !!! Dar sunt sigur ca nu o sa mai suporte nici Badea ( adica persoana aia din umbra) daca mergem iar in playoutt si atunci va scapa de pacaliciu de negoita

cuviosul_pafnutie  •  05 Decembrie 2019, 17:03
Postat de cuviosul_pafnutie pe 05 Decembrie 2019, 13:02

Vaiscovici ala, a zis ca "am IMPRESIA ca (mai e cineva in spatele lui Negoita...)"!A zis!Oricine poate avea"impresii"!Dar cei de la GSP-site becalist"au numai"certitudini"!Si titreaza:"Nu Negoita conduce Dinamo!Asteapta ordin la unitate!Ca sa vanda"!Lasand la o parte reaua credinta-sau numai ***-"ziaristilor",nu are importanta asa mare,cine conduce!Conducatori se gasesc destui!Calci pe ei ca pe dude!Dar nu se gasesc...finantatori!Aia e!

Degeaba incerci sa le arati ca Vaiscovici a zis doar ca"are impresia"!Astia o tin pe a lor!

Vezi toate comentariile (30)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1