FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 1-0

Dinu reacționează după ce Bratu l-a invitat să îi învețe șotronul pe dinamoviști: "Vulturii nu se hrănesc cu muşte!"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2018 09:42

Conflictul de la distanță dintre Cornel Dinu, fost antrenor la Dinamo, și Florin Bratu, actualul tehnician dinamovist, continuă.

După 1-0 cu Viitorul, Bratu, 38 de ani, i-a dat-o replică lui Dinu, cel care îl criticase de mai multe ori în ultima perioadă. "Mister Dinu e simpatic, mă amuză de foarte multe ori. Șotronul nu știm să-l jucăm, îl invit la antrenamente să ne arate cum se joacă", a fost mesajul lui Bratu.

Cornel Dinu, 70 de ani, a ținut să-i dea replica lu Bratu imediat după ce a auzit declarațiile acestuia. 

"Vulturii nu se hrănesc cu muşte. Ce să fac eu cu Bratu? Dacă el asta a înţeles... Eu nu m-a referit la el sau la ce antrenează el.

Eu m-am referit la nişte exerciţii care am văzut că se tot fac în timpurile astea, cu tot felul de mijloace ajutătoare, care sunt relative şi care ocupă antrenamentul. Şi am vorbit la modul general de felul în care se fac antrenorii astăzi, cum se scot la iveală de Şcoala de Antrenori, care nu-i învaţă nimic. Nu m-am referit direct la el. Dar dacă vrea o să fiu mai atent, să aibă grijă pentru că mă uit mai atent la el", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Citește aici declarațiile de zilele trecute cu care Dinu l-a enervat pe Bratu

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
morzadobflicster
morzadobflicster  •  16 August 2018, 00:12
Postat de conasu_boeru pe 14 August 2018, 14:38

Să nu uităm atunci ...și faptul că e singurul antrenor din Romania care a învins Juventus ( cu Oțelul Galați) !!!

Imi amintesc meciul ala, aveam vreo 14-15 ani. S-a jucat pe un teren namolos, mai prost decat era Ghencea cu Norvegia.. Otelul a facut anti-joc 90 de minute..

1877604708943002
Nicu Dragan  •  14 August 2018, 18:00

acest individ care ca antrenor a fost un nimeni , care ca jucator a fost un cotonogar si un informator , care ca coleg a mancat tot ce se poate manca pentru ca lucescu sa fie scos de la dinamo si echipa nationala , care...... merita sa fie bagat in seama ??? trebuie lasat singur in parc noapte pe luna si sa latre pna nu mai poate - in concluzie este tot o hahalera si un nimeni -- nu il mai luati in brate si tot mistrer tot icter tot ---- lasati - poate sa fie ajutat si de hotnews ca sa nu se publice asemenea comentarii -

604751563021589
Tomas Orzan  •  14 August 2018, 17:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează