FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce Toni Petrea este antrenorul perfect pentru FCSB: „Te adaptezi la orice”

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB
Foto: Imago
Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 18:07 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 19:06

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Toni Petrea, despre care consideră că este antrenorul perfect pentru FCSB.

Aflat la al doilea mandat la FCSB, Toni Petrea este văzut drept tehnicianul ideal pentru roș-albaștrii datorită capacității sale de a gestiona relația atât cu Gigi Becali, cât și cu Mihai Stoica.

Contrastul incredibil dintre pretendentele la titlu: FCSB s-a reinventat, CFR Cluj s-a prăbușit
PLAY-OFF
Contrastul incredibil dintre pretendentele la titlu: FCSB s-a reinventat, CFR Cluj s-a prăbușit

„Cel mai bun antrenor pentru Steaua (n.r. - FCSB) este Toni Petrea. Nu numai că ascultă de Gigi, dar ştie cum să împace lucrurile. Nu ştiu dacă ceilalţi pot să se adapteze stilului lui Gigi Becali şi al lui MM Stoica. Domnule, ca să fii antrenor la Gigi Becali îţi trebuie inteligentă, au avut-o puţini. Îţi trebuie inteligență pentru că Gigi e imprevizibil. 

Păi ce, Edi Iordănescu n-a fost antrenor bun? Trăznet antrenor. L-a măcinat, l-a mâncat Gigi. N-a avut tăria adaptării. Reţineţi, una dintre cele mai mari calităţi ale omului în decursul veacurilor a fost adaptarea. Te adaptezi la orice. La comunism, la capitalism, la forţă, la linişte, la orice”, a declarat Dragomir la Orange Sport. 

Pleacă de la FCSB dacă nu ia titlul?

În urmă cu o săptămână, Gazeta Sporturilor a dezvăluit că Toni Petrea (47 de ani) e tot mai tentat să renunțe din nou la postul de antrenor principal de la FCSB din cauza scandărilor suporterilor, dar și criticilor că acceptă cu seninătate imixtiunea lui Gigi Becali.

Dacă echipa va rata iarăși titlul de campioană, sunt șanse mari ca Toni Petrea să renunțe. De fapt, să procedeze fix cum a făcut-o și în mai 2021, atunci când a plecat de bunăvoie, în ciuda faptului că Gigi Becali i-a propus extinderea colaborării. În cazul în care Petrea va pleca, Gigi Becali are 3 variante de viitori antrenori: Ilie Poenaru, Nicolae Dică, Marius Croitoru.

VIDEO Gabi Manu despre situația lui Toni Petrea: „La cum îl știu pe Becali, Petrea nu va continua din sezonul viitor”

Citește alte știri din Liga 1:

Cât de mari sunt problemele de la CFR Cluj? Victor Becali dezvăluie: „Din ce știu, toți jucătorii de acolo fac asta”
CFR CLUJ
Cât de mari sunt problemele de la CFR Cluj? Victor Becali dezvăluie: „Din ce știu, toți jucătorii de acolo fac asta”
Critici în direct la adresa conducerii Rapidului: „Ar trebui să primesc abonament pe viață pe Giulești! Așa fac echipele mari”
RAPID
Critici în direct la adresa conducerii Rapidului: „Ar trebui să primesc abonament pe viață pe Giulești! Așa fac echipele mari”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
maradona79
maradona79  •  22 Aprilie 2022, 13:16

Are dreptate. Si mancatul zilnic de produs maro e tot o forma de adaptare. Pupatul in fund de asemenea. Capul plecat, sabia nu-l taie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează