FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPA ETAPEI 22

Echipa etapei 22 din Superliga începe cu noul jucător transferat de Rapid

Darius Olaru
Darius Olaru

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 15:41 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 16:46

Superliga a revenit cu prima etapă din 2024, o etapă în care s-au marcat 27 de goluri, iar Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat echipa etapei cu numărul 22.

Sepsi a reușit scorul campionatului, 6-0 împotriva lui Poli Iași, Rapid a revenit de la 1-3 cu FCU Craiova și a câștigat, U Cluj a fost condusă cu 1-0 de Hermannstadt, dar a întors soarta partidei, iar Dinamo a început cu un eșec, 0-1 pe terenul lui Petrolul.

FC Botoșani a produs surpriza etapei și a învins-o pe ocupanta locului 2, CFR Cluj, scor 1-0. Campioana Farul a câștigat pe terenul celor de la CSU Craiova, scor 2-1. Voluntari a remizat pe teren propriu cu Oțelul, 1-1, iar FCSB s-a desprins la 11 puncte față de CFR, după ce a învins-o fără drept de apel pe UTA Arad.

Irobiso s-a întors în Superliga, la 6 luni de când optase pentru un transfer dubios. Nu mai are nici cotă pe transfermarkt
TRANSFER
Irobiso s-a întors în Superliga, la 6 luni de când optase pentru un transfer dubios. Nu mai are nici cotă pe transfermarkt

Echipa etapei 22 din Superliga

  • PORTAR: Marian Aioani (Farul Constanța).
  • FUNDAȘI: Răzvan Onea (FC Rapid 1923), Jonathan Cisse (Oţelul Galați), Rijad Sadiku (FC Botoşani), Risto Radunovic (FCSB)
  • MIJLOCAȘI: Jair Tavares (Petrolul Ploiești), Nicolae Păun (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Darius Olaru (FCSB)
  • ATACANȚI: Louis Munteanu (Farul Constanța), Borisav Burmaz (FC Rapid 1923), Eduard Florescu (FC Botoşani)
  • ANTRENORUL ETAPEI: Gheorghe Hagi

Marian Aioani a fost transferat astăzi de Rapid de la Farul. Goalkeeperul a închis poarta dobrogenilor pe terenul lui CSU Craiova, iar acum va debuta, cel mai probabil, împotriva lui Dinamo din postura de jucător al Rapidului.

Ultima clasată, FC Botoșani, are doi jucători în echipa etapei după ce a învins-o pe CFR Cluj. Rijad Sadiku (24 de ani) și Eduard Florescu (26 de ani) s-au remarcat în partida cu CFR Cluj. Florescu a înscris unicul gol al partidei.

FCSB are doi jucători în echipa etapei după ce a învins-o pe UTA, Risto Radunovic (31 de ani) și Darius Olaru (25 de ani), cel care a înscris primul hat-trick din cariera sa. Rapid are tot doi jucători, Răzvan Onea (25 de ani) și Borislav Burmaz (22 de ani), atacantul sârb care a debutat cu gol în fața lui FCU Craiova.

Oțelul Galați îl are pe Jonathan Cisse (26 de ani) în echipa ideală, iar Petrolul pe Jair (29 de ani), mijlocașul care a înscris golul victoriei cu Dinamo. Deși a câștigat cu 6-0 în fața lui Poli Iași, Sepsi îl are în echipa etapei doar pe Nicolae Păun (25 de ani).

Louis Munteanu (21 de ani) a înscris în victoria Farului de pe terenul lui CSU Craiova și a prins și el un loc în echipa etapei 22.

Gheorghe Hagi este antrenorul etapei după succesul obținut în deplasare cu CSU Craiova.

VIDEO. Nana Falemi: „Tavi Popescu e în groapă. Antrenorii trebuie să-l ia deoparte”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Elias Charalambous » Ironie pentru Adrian Mutu: „Vulpea când n-ajunge la struguri zice că sunt acri”

Helmut Duckadam laudă noul transfer al Rapidului: „O afacere excepțională!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează