FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Andrei Cristea ar putea să ajungă la o viitoare adversară a Stelei! Destinaţie surpriză pentru dinamovist

Articol de - Publicat miercuri, 07 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 07 august 2013 20:36

Andrei Cristea, 29 de ani, a jucat pentru Steaua, a făcut istorie în meciul cu Valencia, cînd a înscris de două ori, a marcat apoi în poarta roş-albaştrilor, în tricoul alb-roşu al "cîinilor", dar ar putea mîine să semneze cu o posibilă adversară a formaţiei din Ghencea.

Este vorba de campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad, grupare ce-ar putea întîlni pe Steaua în play-off-ul Champions League! Teoretic, dacă va semna în timp util cu actuala echipă la care mai activează şi un alt dinamovist, Cosmin Moţi, Andrei Cristea chiar ar putea juca împotriva Stelei. Bineînţeles, dacă vineri, la tragerea la sorţi, se va alege un duel între români şi bulgari.

Tratativele vor mai continua astăzi, întrucît dinamoviştii vor să obţină şi o sumă de transfer. Andrei Cristea s-a pregătit, în continuare, cu echipa lui Mulţescu, şi-n această seară, dar nu intră în planurile noii formaţii. Informaţia Gazetei Sporturilor a fost confirmată şi de apropiaţi ai atacantului, fost golgeter al României în 2010.

Andrei Cristea mai este dorit şi de Ionuţ Chirilă la Concordia Chiajna.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (10)
dash.berlin
dash.berlin  •  16 Octombrie 2013, 20:32
Postat de walhalla pe 07 August 2013, 20:50

S-a ales praful de alea douaj'de milioane a lu' gigi...

Lasa ca s-a scos el din alte parti ...

smack
smack  •  08 August 2013, 02:16

Ultimul rand al articolului pare mai plauzibil.

belagio
belagio  •  07 August 2013, 21:18
Postat de drweather pe 07 August 2013, 20:40

daca pleaca si cristea mai ramane rus ....asta din pacate prinde echipa des ca e pupincurist desi pe gazon e nul

rus vrea, dar nu poate..mai trebuie scapat de blatgore..prefer sa joc cu echipa tanara , care nu este cum vor dinamovistii de rezultat acum cei cel-injura pe negoita ca nu a bagat macar 1000 000 cum spun ei parca-i-aduce de la masa de-acasa.....dar sa scapam de blatgore, rus, raj, pufi, ..asa cum am scapat de altii, este primordial sa scapam si de altii care au dus greul celor 5 campionate terminate pe locul 5...pana nu pleaca si astia nu este vorba de reconstructie totala...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează