LIGA 1    •   DINAMO - FCSB 2-2

EXCLUSIV Au umflat cifra suporterilor cât pentru 6 meciuri » Detaliul incredibil dezvăluit după Derby de România

FOTO: Raed Krishan

FOTO: Raed Krishan

Marti, 20 Februarie

Dinamo a anunțat că la meciul cu Steaua au fost 32.377 de spectatori, în timp de oficialii Arenei Naționale susțin că au fost doar 24.726 de fani.Dinamo și Steaua nu luptă doar pentru puncte, ci și pentru supremație în ceea ce privește numărul fanilor de la meciurile de pe teren propriu. La Derby-ul de duminică, cei din Ștefan cel Mare au fost organizatorii partidei, iar fanii au impresionat cu o nouă coregrafie de poveste.

La pauza meciurilor, oficialii dinamoviști au trimis jurnaliștilor un mesaj cu numărul fanilor de pe stadion: "32.377 suporteri sunt prezenți în această seară pe Arena Națională la cel mai important duel al fotbalului românesc".

Doar că informațiile trimise de "câini" nu se pupă deloc cu cele oferite de administratorii Arenei Naționale din punctul de comandă al celui mai mare stadion al țării.

"Oficial, pe stadion sunt 24.726 de fani! Actualizarea este în timp real pe un monitor de control, care arată toate scaunele ocupate din arenă și numărul în procente al gradului de ocupare. Tuturor spectatorilor le sunt validate biletele la intrarea pe stadion chiar dacă au fost cumpărate de la case sau au fost invitații cu valoare zero, primite din partea clubului. Toate se validează, nu intră nimeni pe stadion fără să treacă prin această operațiune", spun cei de la Arena Națională.

Care este diferența între cifra anunțată de Dinamo și cea înregistrată în punctul de comandă al stadionului la Derby? 7.651 de spectatori! Adică fanii pe care "câinii" i-au avut la șase meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon! La partidele cu Gaz Metan, Sepsi, Chiajna, Astra, Juventus și Poli Iași, alb-roșiii au adunat în tribunele din "Groapă" 7.525 de persoane!

Nu este pentru prima dată când Gazeta descoperă că cei de la Dinamo măsluiesc numărul celor prezenți pe stadion. S-a mai întâmplat și la partida cu Botoșani din iulie 2017, atunci când în tribune erau doar 5.124 de fani, iar oficialii alb-roșiilor anunțaseră cu 2.000 mai mult! 

Dinamo n-a avut "surplusul" de la Derby în 6 meciuri acasă!

Etapă Meci Spectatori
4 Dinamo - Gaz Metan 2.192
7 Dinamo - Sepsi 1.711
11 Dinamo - Chiajna 200
13 Dinamo - Astra 500
14 Dinamo - Juventus 1.616
19 Dinamo - Poli Iași  1.306

Comentarii (126 ) Adaugă comentariu

ray51  •  21 Februarie 2018, 12:25

Poate imi explica cineva de ce s-ar 'umfla' numarul de spectatori prezenti???

Vasiliu Daniel  •  21 Februarie 2018, 06:00

Postat de geo.b. pe 20 Februarie 2018, 22:35

"Nu este pentru prima dată când Gazeta descoperă ............." Adica cei care se ocupa cu propaganda stelisto-fcsb-ista.De atata timp faceti faceti aceste clasamente,unde numai voi sunteti varful-varfurilor,atat din aceasta galaxie,cat si a galaxiilor invecinate,ca a devenit deja o rutină

hahahaha ... steaua peste tot ... Vai egalul cu dinamo .. ma bucurat enorm .. expresia dinamovistilor e de coma :)) usor usor va duceti in liga 2 ...

dankressman.1.1.1..  •  21 Februarie 2018, 05:42

Postat de conasu_boeru pe 20 Februarie 2018, 18:41

Aha...atunci stii că Steaua avea galeria in dreapta oficialei cca 4000 condusi de Pavel, iar Dinamo umplea tribuna a II-a ! Deci ... poate le povestesti si altora că vreo 6-700 erau cocoțați pe stîâlpii nocturnei la meciurile mari ! Din păcate nu poti povesti ce a fost la meciurile cu Liverpool și Hamburg SV la care făceam referire......

*** Nu era Pavel sef de galerie pe vremea aia! Probabil ca n-ai fost la nici un cuplaj dar iti place tie sa latri....catelandrule...

Vezi toate comentariile (126)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase