FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB, LUNI, 20:45, TV DIGI, TELEKOM, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

EXCLUSIV Avertisment înainte de Poli Iași - FCSB: "Terminați cu speculațiile" » Primă specială pentru moldoveni

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2018 11:21

Adrian Ambrosie, președintele celor de la CSM Poli Iași, îi asigură pe cei de la CFR Cluj în legătură cu meciul pe care moldovenii îl au cu FCSB mâine, în etapa cu numărul 8 din play-off-ul Ligii 1. 

"Vă rog mult să terminăm cu aceste speculații. Vom juca împotriva FCSB-ului așa cum am făcut-o și cu CFR. Onoarea noastră este în joc. În plus, avem o primă promisă pe care băieții vor să o ia.

Este vorba despre 20.000 de euro de echipă la victorie și 10.000 de euro pentru un rezultat de egalitate. Eu zic că este o sumă frumoasă pentru o echipă care are ceva probleme financiare, două luni restante la salariu.

Să stea liniștiți cei de la CFR pentru că vom face tot ce ține de noi pentru a scoate un rezultat bun. Să nu uite că noi suntem printre puținii care am învins FCSB în sezonul regulat", a zis Adrian Ambrosie pentru GSP.RO. 

Citește și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
textro
textro  •  06 Mai 2018, 23:43

Poli Iasi va juca "pe bune", nu atât pentru primele promise , cât pentru viitorul fiecăruia dintre jucatori, care pot primi contracte bune in funcție de evoluția lor, iar FCSBeee-oaia va juca cu trac din cauza importantei meciului. FCSBee-oaia nu ia mai mult de un punct, si ăla luat chinuit si cu emoti mari. :-))

gtn5
gtn5  •  06 Mai 2018, 17:00

un singur jucator e periculos pentru steaua,dar el a mai muscat caci are mare nevoie de bani,are un singur jupan,steaua va castiga la pas,la fel cu craiova,apoi va face egal si sampania se va desfunda,sunteti fara logica daca chiar credeti ca cu iasul sau craiova vor avea probleme.

xnread
xnread  •  06 Mai 2018, 15:50

Gradul ierarhic în funcțiile publice nu presupune o influență altundeva decât acolo unde își desfășoară activitatea, iar în a-ți manifesta simpatia, ca și slujbaș, nu contrazice axioma.:)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează