FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Dinamitează CCA derby-ul CFR Cluj - FCSB? Ce arbitru vrea să trimită la meciul care poate decide campionatul

Hațegan (37 de ani) are o experiență de peste 10 ani atât în Liga 1 cât și pe lista FIFA // FOTO: RAED KRISHAN
Hațegan (37 de ani) are o experiență de peste 10 ani atât în Liga 1 cât și pe lista FIFA // FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 10:35

Pentru derby-ul din Gruia, CCA îl pregăteşte pe Ovidiu Hațegan, arbitrul care a fost mai mult suspendat pe plan intern şi a oficiat mai des în cupele europene sau în campionatele din Golf.

CFR - FCSB se anunţă, pentru brigada de arbitri, un meci cu grad de risc maxim. Tocmai de aceea, Comisia Centrală se gândeşte să-l trimită la Cluj pe arbitrul numărul 1 al României în acest moment.

Ovidiu Haţegan e în cea mai înaltă categorie la UEFA, dar forma lui de moment, pe plan intern, în startul lui 2018 a lăsat mult de dorit. A fost oprit de la delegări după ce a comis multe erori, toate într-o direcţie, în Dinamo - U Craiova 2-2, când i-a privat pe oaspeţi de două penalty-uri şi nici nu l-a eliminat pe Monroy.

Un argument în plus că Vassaras vrea să-l aleagă pe Haţegan e faptul că în etapa recent încheiată nu l-a delegat deloc pe "centralul" arădean. Şi pentru că joia trecută a arbitrat în optimile de finală ale Europa League, dar şi pentru a-l avea apt pentru runda din weekend-ul următor.

Soluţiile de pe lista FIFA nu sunt nici foarte ofertante. Grecul din fruntea CCA l-ar mai putea lua în calcul pe Colţescu, în rest nu are pe cine: Feşnic e din Cluj, Găman e fratele stoperului de la FCSB, Kovacs tocmai a arbitrat-o pe Steaua cu Viitorul, Avram e oprit de la delegări, iar Radu Petrescu abia a revenit după operaţia pe creier.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
mosvasile
mosvasile  •  13 Martie 2018, 15:39

Mai fcsbeilor?Nu a declarat taticul vostru Gigi,ca meciul nu e decisiv?Stie el ce stie!Mai cumpara cateva meciuri si gata!

stelistul1
stelistul1  •  13 Martie 2018, 15:24

Gigi central, Muresan si MM tusieri, Petrescu delegat.

cj666
cj666  •  13 Martie 2018, 14:19

Interesant, nu cred ca *** cand i-a dezavantajat clar la fiecare meci.... Chiar asa prosti ii crezi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează