FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV E nerăbdător să ajungă la Dinamo: "Nu mai suport să fiu ținut cu forța aici" + Colegii au început să facă glume pe seama lui

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2018 10:38

Ronaldo Deaconu s-a prezentat vineri la reunirea lotului Concordiei Chiajna, deși în această iarnă Dinamo și-a arătat interesul pentru mijlocașul de 20 de ani.

Tânărul fotbalist n-a scăpat însă de glumele colegilor săi la primul antrenament din 2018. "Dinamovistule, hai mai repede!" sau "Mai pleci și tu la Dinamo anul ăsta?" au fost doar două dintre glumele pe care Bălgrădean și compania le-au făcut pe seama lui Ronaldo.

Deși jucătorul își dorește insistent să plece de la Chiajna, destăinuindu-se chiar și în fața colegilor, cele două cluburi nu au ajuns până acum la un numitor comun.

"Nu mai suport când văd că sunt ținut cu forța. Abia aștept să plec de aici", le-a transmis Deaconu colegilor la primul antrenament din acest an.

Și fanii "câinilor" îl cer

Pe lângă Vasile Miriuță care-l dorește neapărat la Dinamo, în ultima vreme mulți suporteri ai "câinilor" i-au transmis mesaje de susținere lui Ronaldo prin care-i cer acestuia să fie puternic și să facă tot posibilul să ajungă în "Groapă" pentru că "e nevoie de el la mijlocul terenului".

2 goluriși un assist în 17 meciuri a reușit Deaconu pentru Chiajna în acest sezon de  Liga 1

500.000 €valorează Deaconu în acest moment, conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
fangigi
fangigi  •  07 Ianuarie 2018, 22:40
Postat de danger. pe 07 Ianuarie 2018, 14:49

Ar fi culmea sa-i ai pe Ronaldo si Rivaldo in echipa si sa nu prinzi play off-ul :)))

:)))

1745flo
1745flo  •  07 Ianuarie 2018, 19:35
Postat de ares123 pe 07 Ianuarie 2018, 15:09

FCSB e tot Steaua ...prostea.

Si atunci ce cauta la Mogosoaia?

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  07 Ianuarie 2018, 18:11
Postat de cpt.ahab pe 07 Ianuarie 2018, 14:56

Repeta dupa mine: Badea, cu palmaresul si marca lui, sunt actionari minoritari ai lui Dinamo. Stii ce-i aia societate pe actiuni? Nu? Pune-ti vesta, ca-i frig afara!

Baga-i si lampa-n fata cand ii spui ce sa zica. Si convinge-l si c-un *** la coaste, potrivit traditiei...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează