FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali a pus mâna pe telefon și a sunat în vestiar! Jucătorii l-au ascultat o oră: „Băi Vlade, tu nici muște nu poți să prinzi!”

Andrei Vlad a fost umilit și alungat de la FCSB
Andrei Vlad a fost umilit și alungat de la FCSB

Articol de , , - Publicat duminica, 01 august 2021 22:00 / Actualizat duminica, 01 august 2021 22:58

Andrei Vlad a fost umilit și alungat de la FCSB. „Messi al portarilor” nu a fost nici măcar în lot la Arad, după ce Gigi Becali l-a anunțat de joi seară că nu va mai apăra deloc, într-o ședință cu toată echipa în care finanțatorul a vorbit dintr-un telefon dat pe speaker!

Becali a condus echipa în timpul meciului cu Karagandî, la capătul căruia FCSB a ieșit din Conference League, și tot el a ținut și discursul de după rezultatul dezastruos. Patronul a sunat la telefonul cuiva din staff și le-a vorbit tuturor jucătorilor, adunați pentru ședință.

Gigi Becali a pus mâna pe telefon și a sunat în vestiar

Nervos din cauza eliminării, Gigi a avut mai multe reproșuri, însă ținta principală a criticilor a fost Andrei Vlad. Goalkeeperul greșise grav la primul gol pe care-l înscriseseră kazahii. Vlad a încercat să prindă o minge șutată normal, nu foarte periculos, și balonul i-a sărit din piept exact la un adversar, care a înscris.

„Băi Vlade, tu nici muște nu poți să prinzi!", i-a strigat Becali. Andrei a ascultat spășit reproșurile și decizia de „condamnare". 

Gigi a stabilit pe loc că titularul va fi Straton. Dialogul pe care-l povestesc martori ai discuțiilor a fost amuzant și definitoriu pentru modul în care e condusă echipa, conectată în permanență la telefonul patronului.

„Cătăline, să te apuci să te antrenezi serios când te întorci acasă, numai în plonjoane vreau să fii! De luni tu o să aperi!" a fost mesajul cu care l-a învestit pe Straton ca titular.

Interviul lui Reghecampf, întrerupt de scandalul de la vestiare » „Le-am spus deja, nu pot să trec cu vederea”
CSU CRAIOVA - BOTOȘANI 1-2
Interviul lui Reghecampf, întrerupt de scandalul de la vestiare » „Le-am spus deja, nu pot să trec cu vederea”

Becali către Straton: „De luni, tu aperi!". „Și duminică?"

Portarul adus de la Dinamo a avut curajul să intervină: „Nea Gigi, și duminică cine o să apere?". Becali uitase că duminică avea să fie partida cu UTA. „Bine, mă, duminică, luni, nu contează! Tu o să aperi!". 

Audioconferința cu tot lotul a durat o oră, timp în care patronul a analizat jocul și le-a reproșat jucătorilor greșelile care conduseseră la eliminarea surprinzătoare în fața unei formații din coada clasamentului din Kazahstan, a 12-a din 14 formații!

Patronul pregătise strategia pentru partida aceea și tot el a gestionat partida, cu schimbările pe care le-a dictat telefonic. Dacă în campionat cunoaște adversarele și alege ușor strategia, la meciurile europene el culege date de la oamenii din staff responsabili cu urmărirea adversarilor. Angajații îi transmit observațiile principale despre stilul adversarului, despre punctele tari și cele slabe ale acestuia, iar Becali face planul final.

UTA - FCSB. Comentatorul Emil Grădinescu a răbufnit în direct, după cele 3 schimbări ordonate de Becali în minutul 34!
UTA - FCSB
UTA - FCSB. Comentatorul Emil Grădinescu a răbufnit în direct, după cele 3 schimbări ordonate de Becali în minutul 34!

Visează să plece direct "afară"

FCSB acceptase să i-l dea pe Vlad înapoi Craiovei contra a 400.000 de euro, însă portarul a refuzat să se întoarcă la Universitatea. Becali a avut un comentariu surprinzător ieri pentru www.gsp.ro:

Am auzit și eu că nu vrea să meargă la Craiova, el vrea să plece în străinătate. Eu acceptasem oferta, mai departe era treaba craiovenilor să-l convingă și pe jucător. El mai are contract cu noi și nu oblig pe nimeni să facă ceva. E portar de națională, o să apere la noi și poate reușesc să-l vând în străinătate. Ce am spus despre el am spus la supărare

Andrei Vlad a debutat în naționala de seniori pe 2 iunie, într-o înfrângere cu Georgia, 1-2. La „tineret", el a fost titular în cele trei meciuri de la Euro U21 și a apărat excelent, a fost cel mai bun din trupa lui Mutu.

Gigi Becali a pus mâna pe telefon și a sunat în vestiar! Jucătorii l-au ascultat o oră: „Băi Vlade, tu nici muște nu poți să prinzi!”
Andrei Vlad, portarul celor de la FCSB

Becali l-a mai amenințat

Becali ajunsese încă din sezonul trecut la concluzia că Vlad nu ar fi un portar îndeajuns de bun. Greșelile pe care le-a comis portarul au dat FCSB-ul jos de pe primul loc, pe care roș-albaștrii se aflaseră la un moment dat, și au subminat șansele de câștigare a campionatului. 

„Vlad o să mai apere doar în meciurile din sezonul regulat, în care nu e o mare presiune. În play-off o să fie titular Straton" era decizia din finalul stagiunii trecute. Tentat de ideea de a-l vinde pe Andrei cu un preț bun, dată fiind tinerețea lui, Gigi a început și sezonul acesta tot cu el ca titular. Vlad are 22 de ani, Straton are 31 de ani. La vârsta aceasta, ex-dinamovistul nu mai poate fi o marfă profitabilă.

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile » Cum l-a furat Gigi Becali pe Andrei Vlad: datorie achitată la cămătari!

Gigi Becali i-a enervat pe turci » Oficialii lui Galatasaray au luat foc după ce patronul FCSB a anunțat transferul lui Moruțan

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (30)
135107898032233
Vasile Ardeleanu  •  02 August 2021, 16:50
Postat de maistorkokir pe 02 August 2021, 11:06

Ce face nea Gigi, nu difera deloc de ceea ce facea Silvio Berlusconi in vestiarul lui Ac Milan, pe timpul lui Capello sau Ancelloti. Doar ca italianul a castigat ligi ale campionilor cu Milan, pe cand FCSB nici macar in Conference League nu se califica.

Nu compara un cioban cu un fost Primministru! E o diferenta de inteligenta ca de la cer la pamant! Si, atata proasta crestere cat la Romancier nu gasesti nici printre ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

7manuel
7manuel  •  02 August 2021, 13:04
Postat de fcsbesteaua pe 01 August 2021, 23:21

Csa a dat echipa de fotbal profesionista in 1998 !

Era amatoare din moment ce jucătorii erau ofițeri și subofițeri. Mai mult, clubul era îndatorat, Oțelea și ceilalți ofițeroi din acea perioadă devalizand echipa.

tororosso
tororosso  •  02 August 2021, 12:37

Baciul grăiește furios „Băi Vlade, tu nici muște nu poți să prinzi!" iar bietul Vlad îi dă replica „ Băi Gigi ! tu nu ști nici măcar *** ” .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează