FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL ÎN LIGA 1

EXCLUSIV Prima reacție a LPF pe incidentul șocant de la Juventus - Sepsi: "E România 2018, nu Evul Mediu!"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2018 18:55

Oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au comentat pentru GSP.ro derapajul incredibil al celor de la Juventus, care înaintea meciului pierdut cu Sepsi, 0-2, jucat la Voluntari, au pus la stația de amplificare injurii, versuri xenofobe și care incită la violență! (DETALII AICI)

"Discursul urii nu are ce căuta în fotbalul românesc. Ne aflăm în România, în 2018, nu în Evul Mediu! Jucătorii nu au nevoie și nu au cerut îndemnuri rasiste. Dacă persoane din cadrul clubului aleargă după like-urile a 10 idioți, îi asigurăm ca sunt pe o cale greșită! Nu tolerăm și nu vom tolera așa ceva! În plus, suntem convinși că nici suporterii nu și-ar da OK-ul pe o astfel de comunicare comunistă care încearcă să găsească un dușman de clasă", au comentat oficiali ai Ligii pentru GSP.RO.

Din informațiile pe care le avem în acest moment, observatorul partidei din partea LPF, Constantin Stătescu, a auzit melodia la stația de amplificare și a notat derapajul, iar la finalul partidei îl va detalia pe larg pentru ca raportul acestuia să ajungă de urgență pe masa Comisiei de Disciplină a FRF, cea care va judeca miercuri cazul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
ludasmatyi
ludasmatyi  •  10 Aprilie 2018, 09:29
Postat de tonyys pe 09 Aprilie 2018, 19:10

Felicitari celor de la Juventus.

Dumnezeul a ocrotit pe secui,facand dreptate pe terenul de sport !! juventus - SEPSI OSK 0 - 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ludasmatyi
ludasmatyi  •  10 Aprilie 2018, 09:23
Postat de aius pe 09 Aprilie 2018, 20:09

***

Esti un nesimtit plin da putraziciune in interior !!! Ocupa-te de cultura ta !!

ludasmatyi
ludasmatyi  •  10 Aprilie 2018, 09:15

Ce inseamna sa nu ai inteligenta si sa suferi de lipsa de educatie !! In sec.21 astfel de manifestari mai ales in sport nu se accepta decat pe terenurile noastre. Juventus,in loc sa se ocupe de fotbal,din care cunoaste foarte putin,in loc sa se concentreze pe joc pentru evitarea retrogradarii,se delecteaza cu manifestari xenofobe si rasiste...sint condusi de ura si se comporta suburban, jignind o echipa,o natiune,o minoritate .Cred ca dumnezeul a sanctionat,a batut la acest meci si nu SEPSI OSK !! Juventus nu are ce cauta in fotbal,cu un asemenea comportament antisportiv si antiumamn !!!Sint convins,ca la Sfantu Gheorghe,Juventus va fi primita cu o ospitalitate iesita din comun,primind o lectie de buna cuviinta si crestere din partea celor care au fost jigniti !!Niciodata in secuime nu se jigneste nici o echipa.Sa sustii in limba ta materna o echipa,nu inseamna ca jignesti,nu inseamna un gest antisportiv.Sa canti imnul tinutului,la fel nu este un gest antistatal,antiromanesc,ci provine din cultura seculara a regiunii,fara sa aibe un substrat politic sau antinational.Fiecare echipa are un imn,si bine ca au...nu este deranjant !!Sportul nu este filologie,este o competitie si nu are culoare,religie,nationalitate sau limba.Singura calitate este FAIR PLAY-ul !!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează