FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Rednic încă aduce bani la Dinamo! » Mevlja are ofertă de 5 milioane de euro din Premier League! Suma importantă pe care o vor primi "câinii"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 13:33

Fostul jucător al lui Dinamo Miha Mevlja, în prezent la Rostov, are o superofertă din Premier League! Sursele GSP susțin că formația engleză care a pus ochii pe fundașul de 26 de ani e dispusă să plătească 5 milioane de euro pentru a-l transfera!

Vestea este una excelentă pentru "câini", care urmează să primească 10% din viitorul transfer. Informația GSP a fost confirmată și de directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, la TV Digi: "Mevlja a impresionat la Rostov și știu că are o ofertă foarte importantă".

Întrebat dacă e vorba despre o ofertă de 5 milioane de euro, Danciu a răspuns: "Da, pe acolo. Din câte știu eu, Dinamo are 10 la sută dintr-un viitor transfer".

Astfel, roș-albii ar urma să încaseze aproximativ 500.000 de euro!

  • Mevlja a fost adus gratis de Mircea Rednic la Dinamo în vara lui 2015. Un an mai târziu, în ultima zi de mercato, apărătorul a fost achiziționat de Rostov, care le-a plătit "câinilor" 700.000 de euro.
  • Rednic s-a despărțit de Dinamo la finalul sezonului trecut. Negoiță nu i-a mai prelungit contractul, nefiind mulțumit de rezultatele obținute de echipă sub comanda tehnicianului.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (22)
schwartz69
schwartz69  •  24 Noiembrie 2016, 19:12

Mevlja a jucat prost ieri si s-a dat un gol de pe partea sa. Mai precis primul gol, la care adversarul l-a ''facut'' usor ....

betman99
betman99  •  24 Noiembrie 2016, 18:21
Postat de gigi_becali_4 pe 24 Noiembrie 2016, 17:25

Clona Mimamo nu are nici palamaresul, nici sigla, nici marca ??? Incredibil ! :)))

Te rog din suflet sa nu te prezinti la vot, asta daca ai cumva dreptu' asta, si nu ma refer la varsta, ci la cazier...

amir_86
amir_86  •  24 Noiembrie 2016, 17:46

Mevlija, cerniauskas, puljic, marc, anton, essombe, bicfalvi,...inlocuiti in primul 11 de branescu, nedelcearu, maric, romera, nistor,nemec....toti dinamovistii sunt de acord ca este o diferenta uriasa intre primii si ceilalti...mai ales privind fundasii...imi sunt dragi si rednic si ando....au facut multe ptr Dinamo , ca jucatori, ca antrenori....insa rednic cu acel lot, a terminat pe 4, cu unele infrangeri la scor, umilitoare...totusi,este considerat ca a facut mare lucru in sezonul trecut...locul 4. acum este rastignit andone, ca nu merge echipa asta, cu jucatori mult mai slabi ca cei de anul trecut, si este acuzat ca nu e pe podium cu acest loc....pai despre ce vorbim aici ? sa nu uitam ca andone a avut si ghinion la unele meciuri, a mai pierdut si pe mana arbitrilor....nu sunt super multumit nici eu, dar hai sa nu il omoram ! parerea mea e ca Dinamo , pe faza de atac joaca un fotbal mai bun acum, decat cel cu rednic ! iar in aparare, sunt sigur ca daca andone avea si el un mevlija si un puljic, acum nu se mai lega nimeni de el ! voi credeti ca daca vine alt antrenor, il face pe nedelcearu sa joace ca pique ? Daca ando a gresit undeva, a fost doar cand a spus ca se va lupta la titlu..cu acest lot..trebuia sa spuna ca are nevoie de cel putin doi fundasi, el insa a spus ca e multumit, etc...!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează