FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - GAZ METAN MEDIAȘ 1-2

EXCLUSIV Scene reprobabile în Liga 1: "F***-vă în gură! Ați venit să ne «faceți» fiindcă suntem cu Lupescu"

Dan Leasă Foto: Cristi Preda
Dan Leasă Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 martie 2018 19:38

Dan Leasă, managerul celor de la FC Voluntari, a răbufnit la pauza meciului pierdut cu Gaz Metan, scor 1-2, după ce arbitrul Adrian Cojocaru l-a eliminat pe Adrian Bălan. 

Dan Leasă a răbufnit la adresa lui Kyros Vassaras, șeful Comisiei Centrale de Arbitri, și a lui Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA, după ce Adrian Cojocaru i-a arătat un cartonaș roșu lui Adrian Bălan, pentru o intrare cu ambele în picioare înainte la Fytanidis, în minutul 17 al partidei cu Gaz Metan Mediaș.

Cei doi conducători CCA se aflau în tribuna stadionului "Anghel Iordănescu" din Voluntari.

"F***-vă în gură să vă f**! Ați venit să ne faceți «fiindcă» am anunțat că suntem cu Lupescu! O să ieșim public că suntem cu Burleanu, ca să putem termina și noi campionatul", a strigat Dan Leasă, conform martorilor din tribuna oficială a stadionului "Anghel Iordănescu". 

Vezi VIDEO cu golurile și eliminările din FC Voluntari - Gaz Metan, scor 1-2!

Schimbare după pauză

Lucrurile au stat diametral opus în repriza secundă, după izbucnirea lui Dan Leasă. Adrian Cojocaru a mai arătat două cartonașe roșii, de data aceasta în tabăra oaspeților. Victimele au fost Marius Constantin, în minutul 55, respectiv Darius Olaru, în minutul 61, ambii pentru cumul de cartonașe galbene.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
847153178690789
Ticu Troya  •  01 Aprilie 2018, 13:54
Postat de fibra pe 01 Aprilie 2018, 09:42

Cu asemenea specimene vrem sa avem fotbal mai bun de lumea a-III-a in care suntem. La Sfantul Asteapta!

Despre ce specimene vorbesti ....mimi stoika ??

para.para
para.para  •  01 Aprilie 2018, 13:18

E plina romanika de no name-uri care trebuiesc promovate de catre hartia asta de umpachetat guvizi.

1019469204784083
Nelu Goia  •  01 Aprilie 2018, 10:20

"Lucrurile au stat diametral opus în repriza secundă, după izbucnirea lui Dan Leasă. " , deci sa intelegem ca a avut dreptate ,ce e mai grav ? Cineva care rabufneste dupa nenumarate meciuri in care echipa sa a fost dezavantajata de fluierasi,sau acesti "cavaleri in negru" care vin cu tema scrisa la meciuri ? Normal titulul articolului ar fi trebuit sa fie "ARBITRII DIN NOU IN MISIUNE LA VOLUNTARI "!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează