FOTBAL  »  Superliga  »  BREAKING NEWS

EXCLUSIV UPDATE Laurențiu Rus, suspendare cruntă după intrarea violentă asupra lui Mihăilă! Ce va face Poli Iași

Articol de - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 14:52

Laurențiu Rus, 33 de ani, fotbalistul celor de la Poli Iași, a fost suspendat 9 ETAPE de Comisia de Disciplină a FRF după faultul oribil comis asupra lui Valentin Mihăilă în meciul Poli Iași - Craiova 0-3, de vinerea trecută.

Fundașul dreapta a încasat și o amendă de 20.000 de lei! Decizia e executorie, dar poate fi atacată cu recurs. 

update 17:20

Clubul Poli Iași va face recurs la decizia dată de Comisia de Disciplină, iar acesta va fi judecat pe 15 noiembrie. Mai mult, conducerea moldovenilor nu are de gând să-i rezilieze contractul lui Rus, decât dacă acesta va insista.

Știrea inițială:

Pedeapsa e aproape de maximumul prevăzut de Regulament, adică 10 etape. Minimumul era de 6. 

MAI JOACĂ ÎN FEBRUARIE!

Practic, în urma suspendării de 9 etape, Rus va mai putea juca abia la mijlocul lunii februarie 2019, cu 3 etape înainte de finalul sezonului regular (Liga 1 se reia în acest sezon la finele lui ianuarie). 

Laurențiu Rus a comis un fault extrem de dur asupra lui Valentin Mihăilă, mijlocașul oaspeților. În minutul 10 al partidei Poli Iași - Craiova, acesta l-a izbit cu brațul în zona gâtului pe jucătorul oltean, care a rămas inconștient pe gazon. 

Mihăilă, în vârstă de doar 18 ani, și-a revenit la stadion, dar a fost dus și la spital, pentru investigații. În acest moment, e în afara oricărui pericol. "A avut noroc că lovitura i-a prins și bărbia. Dacă-l nimerea în plin în gât... puteam asista la o tragedie", a comentat președintele lui CS U, Marcel Popescu, în emisiunea GSP Live. 

Ulterior, Laurențiu Rus a și-a arătat disponibilitatea pentru a rezilia contractul cu formația moldoveană, iar o decizie finală urmează să fie luată de club în perioada următoare. 

 947341 rkx7640

Vezi și:

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (39)
para.para
para.para  •  07 Noiembrie 2018, 22:56
Postat de mosvasile pe 07 Noiembrie 2018, 20:56

Imi pare rau de Mihaila!Uite ca unul ca Gnohere care da cu coatele ca in tribul uba baluba,nu se ia nimeni de el!

Pentru ca e de la ***. Si oricine de la echipa *** era in locul lui Rus nu patea nimic, ba mai mult Mihaila era de vina.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  07 Noiembrie 2018, 21:54
Postat de conasu_boeru pe 07 Noiembrie 2018, 17:13

Poate ....Arezanov nu ”Arsenov” și nu ..”i-a rupt piciorul”, a fost o intrare mai tare dar se pare corectă ! De remarcat că nu s-a dat cartonaș galben, nici măcar fault ! Balaci a mai jucat vreo 70 de meciuri după...dar nu s-a mai refăcut pentru că U Craiova nu l-a ajutat la timp cu recuperarea ! Lucescu a încercat să îl ducă în Italia dar nu i s-a permis !!! Dinamo i-a întins o mană , l-a ajutat cu recuperarea cât s-a mai putut, i-a dat casă în București și a jucat 2 ani aici !

Foarte corectă intrarea, de l-a terminat ! Cum să-l ajute UCva când dinamovistul Dragnea, generalul şef al Sportului (CNEFS), îi interzicea să se OPEREZE (atât de corectă a fost intrarea fără cartonaş !!!) afară ?! Am vorbit cu Lie de mai multe ori : Bayern M. i-a GARANTAT CĂ-L FACE BINE, voia să-l transfere pe o sumă importantă dar au fost refuzaţi...Lucescu într-adevăr a insistat pentru Balaci. Cele 62 de meciuri de la FC Olt şi Dinamo, cu speranţa că va fi ajutat să se opereze afară, au fost mai mult de formă...În cei 3 ani a mai marcat 8 goluri, prin bunăvoinţa colegilor...Cea mai mare lovitură pentru el a fost în 1984, când trebuia să meargă la meciul de la Atena (cu Ol. Pireu) şi a fost oprit să urce în avion chiar la Craiova ! La ordinul lui Dragnea !

289936404944028
Mirel Bodnarciuc  •  07 Noiembrie 2018, 21:08

Intrarea a fost CRIMINALĂ... deci pedeapsa tb sa fie exemplara. La recurs ar merita 10 etape de suspendare si o amenda de 50.000 lei... ca alta data sa fie mielusel.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează