FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FCU CRAIOVA 1-0

Fanii i-au chemat la raport! Momente tensionate după CS Mioveni - FCU Craiova

Captură TV @Telekom Sport
Captură TV @Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 23 august 2021 20:49 / Actualizat luni, 23 august 2021 20:49

CS Mioveni - FCU Craiova 1-0 | La finalul meciului, suporterii olteni i-au tras la răspundere pe elevii lui Adrian Mutu, care au suferit al 3-lea eșec al sezonului.

Toate detaliile despre CS Mioveni - FCU Craiova, AICI

Câteva sute de suporteri olteni au făcut deplasarea la Mioveni, iar rezultatul partidei i-a nemulțumit total. Fanii i-au chemat la raport pe Mutu&Co. și i-au tras serios la răspundere pentru prestația din această seară.

Fanii s-au răfuit inclusiv cu oamenii de ordine de la stadion, care îi împiedicau să pătrundă pe gazon pentru a discuta cu jucătorii lui Mutu.

După câteva minute tensionate, lucrurile s-au liniștit, iar fotbaliștii celor de la FCU Craiova s-au îndreptat către vestiare.

Suporterii își doresc să fim în top, e normal. Le mulțumim că sunt alături de noi, ne pare rău că nu am reușit să învingem. Le înțeleg durerea, știu ce înseamnă o înfrângere aici 
Dragoș Albu, căpitan FCU Craiova

Trebuie să fim un grup unit, o familie și să facem rezultate mai bune. Nu a fost scorul corect, am avut foarte multe ocazii. Și am avut și un gol valabil. Dacă golul acela se punea, aveam timp până la final să și câștigăm. Dar acum nu mai putem întoarce nimic. Trebuie să ne întoarcem la antrenamente și să muncim mai mult
Sorin Bușu, fundaș FCU Craiova

CS Mioveni - FCU Craiova 1-0 » Adrian Mutu, a 3-a înfrângere pe banca oltenilor

Mioveni câștigă derby-ul nou-promovatelor și îi provoacă lui Adrian Mutu a 3-a înfrângere pe banca oltenilor. Elevii antrenați de Alexandru Pelici au deschis scorul rapid, în minutul 12, după ce Kovacic l-a faultat pe Bogdan Rusu în careu. Buziuc a înscris fără emoții de la punctul cu var.

Craiova a făcut o primă repriză extrem de slabă, nereușind să-și creeze nicio ocazie de gol la poarta lui Ducan. Adrian Mutu a făcut 3 schimbări la pauza meciului pentru a anima jocul echipei sale. Și a reușit, oltenii fiind mult mai activi pe faza ofensivă.

Minutul 62 a adus cea mai controversată fază a meciului, Vieira a reușit să egaleze pentru olteni după ce îl lobase superb pe Ducan, dar reușita portughezului a fost anulată eronat de tușierul Sebastian Gheorghe. Oltenii au căutat în continuare golul egalizator, același Vieira mai având o ocazie importantă.

Pe finalul meciului, Oancea a fost eliminat din tabăra gazdelor pentru cumul de cartonașe, iar asta putea să îi coste. În minutul 92, același Vieira a ratat o ocazie imensă, șutul său cu stângul trecând milimetric pe lângă poartă.

În urma acestui rezultat, oltenii rămân cu 7 puncte în clasament, în timp ce Mioveni o egalează pe CSU Craiova, cu 9 puncte.

Citește mai multe știri de actualitate:

Rămâne FCSB și fără Tănase? Anunțul lui Gigi Becali: „Nu mai depinde de mine”

Răspunul lui Valeriu Iftime după ce Becali a anunțat că-l vrea pe Ongenda la FCSB: „Nu pleacă, decât în situații speciale!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
george.br
george.br  •  24 August 2021, 13:06

Bai, alde Goguta & Nicusor Bagaciosu'... Ce va mai place mustarul, ba baieti!:))))

nicolae.ungureanu
nicolae.ungureanu  •  24 August 2021, 10:52

Fani între ghilimele, FCU nu are fani, doar ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gogu2005
gogu2005  •  24 August 2021, 09:49

O să le treacă supărarea *** din peluza sud după ce vor primi câte 10 lei de la Adiță. *** se vor întoarce mulțumiți acasă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close