FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CS U CRAIOVA 1-5

FC VOLUNTARI - CS U CRAIOVA 1-5 // Devis Mangia, pus pe ironii: "Ca să fac o glumă, s-a văzut că am jucat în deplasare" :D

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2018 23:16

CS U Craiova a trecut de FC Voluntari, scor 5-1. Devis Mangia, antrenorul oltenilor, e încântat de prestația elevilor săi și ironizează calitatea gazonului de pe stadionul "Ion Oblemenco".

"Mă simt bine. Am făcut un meci bun, în repriza secundă nu am păstrat ritmul, dar am menținut posesia mingii. Echipa a avut prestații bune în fiecare etapă din acest sezon, chiar dacă rezultatele nu o arată.

Ca să fac o glumă, s-a văzut că am jucat pe un teren foarte bun în această seară. Da, a fost cel mai bun meci din acest sezon. Nu îmi place că am primit gol, dar per total, a fost o evoluție reușită. Am făcut un meci prost cu Sepsi, în deplasare, dar în rest am jucat bine departe de casă. Probabil ne avantajează și calitatea gazonului", a declarat Mangia pentru Look TV.

Pe "Oblemenco" starea gazonului e una foarte proastă, la meciul cu Chiajna, 0-1, jucătorii scoțând adevărate brazde din teren:

Vezi și:  FOTO Ați păstrat goluri și pentru Dinamo? Oltenii fac spectacol la Voluntari și obțin cea mai categorică victorie a sezonului

PROGRAM ETAPA A 6-A

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu 0-3 Citește AICI cronica
Dunărea Călărași - Poli Iași 2-0 Citește AICI cronica
Dinamo - AFC Hermannstadt 2-1 Citește AICI cronica
Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj 0-0  Citește AICI cronica 
Viitorul - FCSB 1-4 Citește AICI cronica
FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-0 Citește AICI cronica
FC Voluntari - CSU Craiova 1-5 Citește AICI cronica

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
sorinvision
sorinvision  •  28 August 2018, 08:39

Craiova a jucat bine pentru ca a jucat cu 5 fundasi 4+1 asa cum trebuie sa joace o echipa de fotbal italiana. Au dat 5 goluri pentru ca au intalnit o echipa slaba. Craiova a jucat bine si pentru ca nu s-au mai preocupat sa ajunga toate baloanele la Mitrita si au jucat pe toate cele 3 varfuri.

holland
holland  •  28 August 2018, 07:41

Domnu` Mangia, usurel cu pianul. Voluntariul este o echipa modesta, dvs nu veti prinde paltonul.

908074729289300
Radulescu Aurel  •  28 August 2018, 06:32

Usurel.Usurel Mangia,ca meciul a foat slab/FC Voluntari a fost o echipa de jaloane.O bate si Chidia TG.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează