FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

Liviu Ciobotariu, entuziasmat după egalul cu FCSB: „Suntem o echipă greu de învins. O confirmare a jocurilor bune pe care le-am făcut”

Liviu Ciobotariu
Foto: Imago +7   FOTO
Liviu Ciobotariu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 00:05 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 00:30

FC Voluntari și FCSB au remizat, scor 0-0, în etapa #15 din Liga 1. La finalul partidei, Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, a ținut să-și laude jucătorii pentru evoluția împotriva roș-albaștrilor.

Programul complet al etapei #15

„Dacă mă raportez la ocaziile pe care le-am avut, și eu consider că au fost mai clare decât cele ale FCSB-ului, cred că meritam mai mult. Dar e un punct obținut pentru noi, muncit, am întâlnit o echipă foarte bună, a fost un meci foarte greu. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru efortul depus.

Am avut o organizare defensivă foarte bună, am închis toate culoarele celor de la FCSB. Sunt mulțumit, am făcut un joc foarte bun. Practic, este o confirmare a jocurilor bune pe care le-am făcut în momentul de față. Am terminat turul de campionat în primele șase echipe, este o performanță pentru Voluntari, ne-am dorit acest lucru. 

Mai sunt multe meciuri de jucat și trebuie să o luăm de la capăt. Toți jucătorii respectă sarcinile de joc, am avut și puțină șansă, am avut și ghinion. Cel mai mult mă bucură faptul că jucăm un fotbal bun. Suntem o echipă greu de învins, solidă, puternică și asta mă bucură. 

În ultimele două meciuri am jucat cu cele mai bune echipe din România, asta este părerea mea. Ne-am creat situații, ăsta este un lucru pozitiv”, a declarat Ciobotariu la flash interviu.

FC Voluntari - FCSB 0-0 » Roș-albaștrii se depărtează de liderul CFR Cluj

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+3 FOTO

La Voluntari, FCSB venea în căutarea celei de-a 8-a victorii consecutive în campionat. Elevii lui Edi Iordănescu au început slab meciul, iar ilfovenii au avut o ocazie mare de gol prin Adam Nemec. Vârful sloven a trimis slab însă cu dreptul din apropierea porții, iar Andrei Vlad a reușit să respingă cu piciorul. 

Voluntari a continuat să atace fără a avea însă ocazii de a marca. Repriza a fost marcată de numeroasele durități din partea ambelor echipe care au dus la multe întrruperi ale jocului. Roș-albaștrii au echilibrat disputa în finalul primei reprize, dar au terminat primul act fără să fi avut vreo ocazie notabilă la poarta lui Popa. 

Voluntari s-a jucat cu ocaziile

Voluntari a început în atac repriza secundă și a avut o șansă uriașă de a deschide scorul. Ricardinho a profitat de o deviere nefericită a lui Tănase și a trimis din voleu, dar aceleși Andrei Vlad s-a opus și a păstrat poarta roș-albaștrilor intactă.

Portarul celor de la FCSB a mai avut o paradă bună în minutul 62, când a reușit să blocheze șutul din unghi al lui Ion Gheorghe. Două minute mai târziu, Tamaș a fost și el aproape de gol, dar lovitura sa de cap a trecut puțin peste poartă.

FCSB a început să controleze jocul, iar roș-albaștrii au avut prima mare ocazie abia în minutul 75, când Paulo Vinicius nu a reușit să reia periculos spre poartă o centrare bună a lui Vali Crețu. 

0-0 scor final, iar FCSB rămâne la 8 puncte în spatele liderului CFR la finalul turului, în timp ce FC Voluntari urcă în zona play-off-ului, până pe locul 5.

EXCLUSIV Mircea Rednic a rezolvat și marea problemă de la Dinamo! Fundașul dreapta a trecut vizita medicală și semnează luni

Probleme mari cu banii în Liga 1: „Nici FRF nu ne ajută! Suntem măcinați”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
iopanet
iopanet  •  08 Noiembrie 2021, 08:03

Vom vedea etapa viitoare în meciul cu Dinamo dacă sunt greu de învins... Bine, sigur, au un "complex", sau cum se zice?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează