FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

Florin Tănase, mulțumit după egalul cu Voluntari: „Este bun și un punct”

Florin Tănase +7   FOTO
Florin Tănase

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 23:33 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 00:08

FC Voluntari și FCSB au remizat, scor 0-0, în etapa #15 din Liga 1. Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor, s-a declarat mulțumit de egalul dintre cele două formații.

Programul complet al etapei #15

„Un meci dificil, din păcate nu am reușit să înscriem și să continuăm seria bună de victorii. Trebuie să muncim bine în aceste două săptămâni de pauză și să începem să câștigăm din nou. O echipă foarte experimentată, cu jucători buni. Au reușit să ne blocheze în prima repriză. 

Eu cred că am avut câteva situații în care, dacă gestionam mai bine ultima pasă, puteam să înscriem, iar în repriza a doua nu ne-am creat ocazii. Din punct de vedere fizic este foarte greu să joci după această perioadă prin care am trecut noi din 3 în 3 zile și s-a simțit. 

Nu am reușit să fim mai penetranți în ultimii 30 de metri. Mă simt bine, e clar că nu sunt la 100%. O să fiu mai bun pe viitor. Nu mă îngrijorează diferența față de CFR. Este bun și un punct obținut de noi”, a declarat Florin Tănase la flash interviu.

Mihai Stoichiță, despre FC Voluntari - FCSB: „Un meci aprig, bine disputat”

FC Voluntari - FCSB 0-0 » Roș-albaștrii se depărtează de liderul CFR Cluj

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+3 FOTO

La Voluntari, FCSB venea în căutarea celei de-a 8-a victorii consecutive în campionat. Elevii lui Edi Iordănescu au început slab meciul, iar ilfovenii au avut o ocazie mare de gol prin Adam Nemec. Vârful sloven a trimis slab însă cu dreptul din apropierea porții, iar Andrei Vlad a reușit să respingă cu piciorul. 

Voluntari a continuat să atace fără a avea însă ocazii de a marca. Repriza a fost marcată de numeroasele durități din partea ambelor echipe care au dus la multe întrruperi ale jocului. Roș-albaștrii au echilibrat disputa în finalul primei reprize, dar au terminat primul act fără să fi avut vreo ocazie notabilă la poarta lui Popa. 

Voluntari s-a jucat cu ocaziile

Voluntari a început în atac repriza secundă și a avut o șansă uriașă de a deschide scorul. Ricardinho a profitat de o deviere nefericită a lui Tănase și a trimis din voleu, dar aceleși Andrei Vlad s-a opus și a păstrat poarta roș-albaștrilor intactă.

Portarul celor de la FCSB a mai avut o paradă bună în minutul 62, când a reușit să blocheze șutul din unghi al lui Ion Gheorghe. Două minute mai târziu, Tamaș a fost și el aproape de gol, dar lovitura sa de cap a trecut puțin peste poartă.

FCSB a început să controleze jocul, iar roș-albaștrii au avut prima mare ocazie abia în minutul 75, când Paulo Vinicius nu a reușit să reia periculos spre poartă o centrare bună a lui Vali Crețu. 

0-0 scor final, iar FCSB rămâne la 8 puncte în spatele liderului CFR la finalul turului, în timp ce FC Voluntari urcă în zona play-off-ului, până pe locul 5.

EXCLUSIV Mircea Rednic a rezolvat și marea problemă de la Dinamo! Fundașul dreapta a trecut vizita medicală și semnează luni

Probleme mari cu banii în Liga 1: „Nici FRF nu ne ajută! Suntem măcinați”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
aqualung02
aqualung02  •  08 Noiembrie 2021, 09:54

Nu, Florin, nu e bun și un egal. Nu când vrei să câștigi titlul. Uită-te pe clasament: dacă ați fi câștigat fix meciurile pe care le-ați terminat la egalitate, ați fi acum la egalitate de puncte cu CFR și ați avea golaveraj mai bun.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează