FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

FC Voluntari // Florentin Pandele: „Edi Iordănescu ar trebui să antreneze echipa noastră pe un euro, pentru că stadionul poartă numele tatălui său!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 12:33

Florentin Pandele (58 de ani), primarul orașului Voluntari, se gândește deja la variante de înlocuire pentru Cristiano Bergodi (55 de ani), tehnicianul a cărui soarta pare pecetluită.

  • Bergodi a fost la ultimul meci pe banca Voluntariului, la înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-4, susțin surse apropiate de club, pentru GSP.ro. Consiliul de Administrație a luat deja hotărârea, lucru confirmat parțial și de Pandele - Detalii AICI

„Îl respectăm mult pe Bergodi, echipa a rămas în Liga 1 datorită lui, o să rămână prietenul nostru. Eu unul mi l-aș dori la echipă pe Edi Iordănescu, dar nu sunt normale unele lucruri.

Aș fi dorit ca Puiu Iordănescu să se implice mai mult, am discutat cu el. Nu este normal ce s-a întâmplat. Stadionul poartă numele lui Anghel Iordănescu, i-am spus să vorbească cu Edi, mi-am dorit ca el să vină la Voluntari.

Edi locuiește în Pipera, lângă noi, dar nu a dorit să vină. Cum stadionul nostru poartă numele tatălui său, atunci el trebuia să vină să antreneze pe un euro echipa noastră”, a declarat Pandele, la TV Digi Sport.

FC Voluntari este ultima în Liga 1, cu doar opt puncte acumulate în 21 de partide, fiind la distanță mare în acest moment de locul de baraj, ocupat de Chindia Târgoviște (21 de puncte).

VEZI ȘI:

FCSB - CRAIOVA // Vintilă, colaborare pe viață cu Becali : „Nu-l dau niciodată afară pe Bogdan Vintilă! Vreau să vină și la înmormântarea mea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
549635709219539
Costin Ventus  •  22 Decembrie 2019, 21:08

dupa logica lu' Pandele, daca eu il botez Pandele sau Florentin pe fiu-meu, atunci i-am aranjat un *** pentru restul vietii... De ce nu ti-ai numit stadionul Rockefeller, sau macar Maldini, ca poate te alegeai cu ceva mai de soi, musiu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fantasma
fantasma  •  22 Decembrie 2019, 15:35
Postat de Andrei Kolozsi pe 22 Decembrie 2019, 13:59

Interventia de aseara a primarului "Pandel" a aratat cu varf si indesat mentalitatea si atitudinea samavolnica de rit vechi fata de banul public dar si mesajul jenant cu privire la familia Iordanescu . In locul distinsului domn Anghel I. as solicita luni la prima ora retragerea numelui meu de pe " arena " ilfoveana mai ales ca numele Iordanescu daca ar fi sa reprezinte un stadion din Romania , Voluntari -ul ar fi ultimul .

Ce aștepți de la un *** care ia bani de la turcii și arabii ce desfășoară activități economice în Voluntari? Dacă secmută piața de en-gros de acolo,maimuțoiul ăsta își face hara-kiri!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

802267206559330
Gica Kmikze  •  22 Decembrie 2019, 14:44

Daca mata te a numit florentin pandele,ar trebui sa stai si tu pe 1 euro capra in fata ei,hotilor

Vezi toate comentariile (8)
Comentează