FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - U CRAIOVA 1-5

FC VOLUNTARI - U CRAIOVA 1-5 // Ioan Andone promite schimbări masive după o nouă umilință: "O să vedeți!" + cum explică startul dezastruos de sezon

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2018 23:14

Ioan Andone, 58 de ani, managerul general al celor de la FC Voluntari, a încercat să explice eșecul umilitor al echipei sale cu U Craiova, 1-5 .

"Un meci prost, o umilință. Concluziile acestui sunt că în vară s-a făcut o remaniere masivă și lotul n-a ajuns încă să fie omogen. Rezultatul e rușinos. Am încercat un nou sistem, dar Craiova a făcut o partidă excepțională, incomparabil față de ce a jucat cu Chiajna etapa trecută (n.r. 0-1).

E vina noastră că am primit golurile prea ușor, chiar dacă am fost surprinși de Craiova. Avem 15 jucători noi, din acest motiv nu avem omogenitate. Promit că în etapele viitoare veți vedea o schimbare!

Cred că vom putea ieși de aici. Noi am adus echipa în acest punct, dar avem mult de muncă și multe lucruri de corectat. S-au vehiculat multe nume, dar rămânem în această formulă, cu un antrenor din interiorul clubului (n.r - Dinu Todoran)", a declarat Ioan Andone, la TV Telekom Sport. 

Citește AICI cronica partidei FC Voluntari - U Craiova 1-5

PROGRAM ETAPA A 6-A

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu 0-3 Citește AICI cronica
Dunărea Călărași - Poli Iași 2-0 Citește AICI cronica
Dinamo - AFC Hermannstadt 2-1 Citește AICI cronica
Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj 0-0  Citește AICI cronica 
Viitorul - FCSB 1-4 Citește AICI cronica
FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-0 Citește AICI cronica
FC Voluntari - CSU Craiova 1-5 Citește AICI cronica

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
magic4ever
magic4ever  •  28 August 2018, 14:35

Andone vrea sa continue cu Dinu Todoran ca sa poata sa dicteze el tot dar sa nu fie responsabil...100% Voluntari o sa retrogradeze! Mai bine juca cu Mutu!

chris_bu67
chris_bu67  •  28 August 2018, 10:39

Schimbări masive?Da,retrogradarea în liga a2a ilfoveană,alături ce Cliceni,Snagov,Balotești,Afumați,Geto-Dacica,Metaloglobus

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  28 August 2018, 10:10

Janos baci!Parca erai carciumar-aveai un restaurant cu nume si meniu unguresc!Pai daca tu esti carciumar,inseamna ca esti si manager?Meniul la restaurant il salvezi cu ardei iute-"paprika"!Dar in fotbal?*** *** la fotbalisti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează