FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Anamaria Prodan, mesaj pentru jucătorii forțați de Gigi Becali să rezilieze contractul: „Sunteți bărbațI? Faceți asta!”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 11:07 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 11:55

Gigi Becali (62 de ani) a declarat că niciun jucător de la FCSB nu mai este reprezentat de Anamaria Prodan, iar impresarul a reacționat dur și l-a atacat pe finanțatorul „roș-albaștrilor”.

Conflictul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan continuă, după ce patronul de la FCSB și-a obligat jucătorii să nu mai fie reprezentați de soția lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a reacționat nervos și l-a jignit, din nou, pe finanțatorul roș-albaștrilor.

Anamaria Prodan: „Am contracte foarte bine făcute”

„Asta că am rămas fără jucătorii FCSB sună ilar. Am contracte foarte bine făcute cu jucătorii de la FCSB! Dacă acești jucători, care sunt obligați de patron, pentru că așa a zis el, că a dat ordin să rezilieze, sunt fricoși și nu au personalitate, atunci să vorbească ei cu Gigi Becali și să plătească el daunele din contracte.

Dacă jucătorii Stelei au curaj și sunt bărbați, atunci ei merg la Gigi Becali și-i spun acestuia frumos: «Noi avem un contract, mergem cu el până la capăt», a declarat Anamaria Prodan pentru Digisport.

Anamaria Prodan: „E vai de mama lui. El să fluiere la oi, atât poate”

Doar n-o să credeți că va scoate acum 8 jucători din primul 11 al FCSB-ului ca să-i dea afară pentru că au contracte cu mine. Hai să nu exagerăm, că nu e Gigi Becali buricul pământului, da? E vai de mama lui. Nu poate să joace toată nunta după cum vrea el. pentru că nu are voce, falsează. El să fluiere la oi, atât poate
Anamaria Prodan

VIDEO. Anamaria Prodan, despre jucătorii care au trădat-o: „Respir ușurată când îmi pleacă bălăriile și se smulg singure”

Citește și alte știri din Liga 1:

Un nume neașteptat se autopropune la CS Universitatea Craiova: „Am o relație de prietenie cu Rotaru, mai devreme sau mai târziu o să antrenez acolo”

Rapid, gafă uriașă: „Nu știu cum l-a pierdut pe Octavian Popescu! E din aceeași categorie cu Dobrin”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (235)
parpalache
parpalache  •  31 Ianuarie 2021, 19:56
Postat de albion_rovers pe 31 Ianuarie 2021, 15:11

Păi FC Faci Ce Spune Becali chiar va intra în FALIMENT dacă pierde procesele cu Steaua București. De unde o să dea 37000000 de euro? Din cei 11 milioane încasați, 2-3 sunt cu parandarat, 2 merg sigur la Giovanni, 1,2 merg la UTA, iar restul de 5 îi retrage Gigi. De unde dați 37000000 Stelei? N-aveți de unde! FALIMENT!

N-are gretzuri Becali cu falimentul!Prevazator l-a pus pe nepotul Vasi sa infiintzeze o echipa de rezerva,adica pe...Clinceni!Daca nu va voi sa plateasca niste bani(fie lui UTA,fie CSA Steaua)...atzi ghicit!O baga singur in faliment pe fcsb!daar,dar mai intai isi muta„marfa”pe Clinceni,iar „omul”lui care va fi atunci in federatie bineinteles ca va comunica la UEFA ca clinceni este...Steaua!Cu nume schimbat!Iar MM Stoica va face la randul lui propaganda,bascalia aia cu„continuitatea sportiva”!Ei sunt smecheri si „***” sunt destule!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  31 Ianuarie 2021, 19:47

Parca Ilie Dumitrescu, avea contract cu Giovani (caruia ii platea 15% din salariu) dar ce s-a gandit Ilie(daca s-a gandit)ca a incheiat contract si cu alt impresar!La amenintzarile ***, Ilie a cedat si nu si-a mai reziliat contractul cu el!Si a ramas si cu... doua contracte!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

horace711
horace711  •  31 Ianuarie 2021, 15:38

Asta cu pălăria ei este pe acest site de dimineață!Ține gsp articolul să-l înjure talpaniștii la greu pe Becali.Dacă Konstantinos Passaris ar avea ceva de spus împotriva lui Jiji îi fac Udrea și Ștucan articole până o să l facă erou național.

Vezi toate comentariile (235)
Comentează