FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB are goalkeeper! Anunțul făcut de Gigi Becali: „Avem portar, gata!” + surpriza de la antrenamente: „După Tănase, el e cel mai bun”

Gigi Becali are încredere în Andrei Vlad
Gigi Becali are încredere în Andrei Vlad

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2020 15:24

Gigi Becali, 61 de ani, patronul FCSB, a declarat că se va baza în continuare în poartă pe Andrei Vlad (21).

Finanțatorul roș-albaștrilor a fost întrebat în această dimineață dacă se gândește să-l transfere pe Cătălin Căbuz (23), goalkeeper-ul Viitorului, după o ipoteză lansată zilele trecute în spațiul public. Însă Becali nu mai ia în calcul semnarea unui alt portar.

FCSB. Gigi Becali: „Vlad va juca!”

„Cine e Căbuz? Nu ştiu, nu. El e foarte bun, dar avem portar la ora asta. Să nu se supere nimeni, dar poate fi portar dacă nu are peste 1.85 cm? Şi dacă e mai tare decât Lobonţ, nu mă interesează. Eu vreau portar mare, înalt. 

Noi avem portar, gata. Îl avem pe Vlad, îi avem copiii ăia, ne batem joc de ei? Vlad va juca, Donnaruma de la 17 ani nu e scos din poartă", a declarat Becali, la Pro X.

După trădarea lui Cristi Bălgrădean, care a semnat pe ascuns cu CFR Cluj, antrenorul Bogdan Vintilă a rămas cu doar două opțiuni între buturi: Andrei Vlad și Toma Niga. După sfârșitul acestui sezon, la roș-albaștri va veni și Ștefan Târnovanu, achiziționat deja de la Poli Iași.

1,90meste înălțimea lui Vlad; 1,85m măsoară Căbuz

FCSB. Gigi Becali, impresionat de Ovidiu Perianu

FCSB are goalkeeper! Anunțul făcut de Gigi Becali: „Avem portar, gata!” + surpriza de la antrenamente: „După Tănase, el e cel mai bun”


Tot astăzi, Becali l-a lăudat pe Ovidiu Perianu (stânga), mijlocașul de doar 18 ani al vicecampioanei României, după randamentul pe care acesta l-a avut în cadrul antrenamentelor.

„Parametrii noștri sunt mai buni decât înainte, am văzut la teste. Am făcut antrenamente pe ascuns, câte trei, trei, trei, ca să nu vadă presă. Nu am încălcat legea. I-am pus pe terenuri diferite. Cel mai bun la teste este Tănase, nu stă la discuții cu nimeni, iar al doilea este Perianu, ăla mic de 18 ani”, a spus Becali, la Pro X.

FCSB. Andrei Vlad, nesigur

FCSB are goalkeeper! Anunțul făcut de Gigi Becali: „Avem portar, gata!” + surpriza de la antrenamente: „După Tănase, el e cel mai bun”


În acest sezon, Andrei Vlad a pierdut duelul cu Cristi Bălgrădean, bifând doar 8 meciuri. În aceste partide, portarul nu a oferit siguranță echipei roș-albastre și a primit 15 goluri, o medie de aproape două goluri pe meci. Cu el în poartă, FCSB obținut doar 7 puncte din 24 posibile! 

Cel mai important meci distrus de Vlad a fost cu Rapid Viena, în august 2018, în play-off-ul Europa League. După 3-1 pentru Austria Viena, în tur, FCSB a jucat mai bine acasă și conducea cu 2-0, scor la care era calificată. Dar, în minutul 63, Vlad a respins aiurea, în față, o minge care ieșea la trei metri în afara terenului. Balonul a ajuns la Sonnleitner, care a marcat golul ce a scos-o pe FCSB din Europa.

0 meciurifără gol primit a avut Andrei Vlad în Liga 1

VIDEO: Totul despre Borussia Dortmund - Schalke, primul mare derby de după pandemie

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali a comentat interesul lui Liverpool pentru Florinel Coman: „Pe mine mă interesează întrebările lui Klopp?! Vreau să văd banii în cont!”

Gigi Becali, o nouă serie de declarații controversate: „La revedere, «monavirus»! Cine moare, moare! Nu mi-e frică de un virus care nu se vede, nu am purtat mască”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
llocomotivalibera
llocomotivalibera  •  11 Mai 2020, 19:04
Postat de johnwick_chapter3 pe 11 Mai 2020, 18:18

și în ce fel influențează asta locul vostru de play-out?

cei nou la voi in Carbunesti ..se spune ca voi astia mai ...sunteti mai expusi la Covid

johnwick_chapter3
johnwick_chapter3  •  11 Mai 2020, 18:18
Postat de blatistudinovidiu pe 11 Mai 2020, 16:28

La fcsb valoarea jucătorilor nu se stabilește pe teren ci “la palat”

și în ce fel influențează asta locul vostru de play-out?

florar
florar  •  11 Mai 2020, 17:06

Becali are portar,GSP nu are jurnalisti...Pacat...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close