FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-3

FCSB - DINAMO 3-3 // Unul dintre eroii lui Dinamo îi taxează pe steliști: "Golul doi a fost o întâmplare, noi i-am surprins, nu ei"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 00:18

FCSB - DINAMO 3-3 // Mircea Axente a revenit după 5 ani ca titular la Dinamo și nu l-a dezamăgit pe Bratu. A înscris golul prin care Dinamo a egalat prima oară, înainte de pauză. După meci, vârful adus de la FC Botoșani i-a mulțumit antrenorului pentru încredere, susținând că Dinamo a fost echipa care și-a surprins rivala, nu invers. 

"La orice gol mă bucur, cu atât mai mult în această seară. Ne bucurăm că am reușit să înscriem de 3 ori și să revenim de tot atâtea ori. Asta arată că avem tărie de caracter și că suntem un grup unit, ceea ce ne dă speranțe pentru viitor. Am fost neatenți la fazele fixe, dar sunt greșeli care se pot remedia pe viitor. Suntem profesioniști, iar presiunea face parte din această meserie. 

Mister Bratu așteaptă multe lucruri de la noi, dar mă bucur că a avut încredere în mine. A fost unul dintre cei care m-a dorit enorm la echipă.

FCSB ne-a surprins la acea fază fixă de la primul gol. Apoi, faza de la golul doi a fost o întâmplare. În rest, noi i-am surprins pe ei, nu ei pe noi! Ne așteptam ca gazonul să fie mai bun. A plouat, a trebuit să ne adaptăm. Sperăm că data viitoare va fi mai bun.

Urmează să ne revenim în această săptămână. Mergem la Mediaș cu gândul la victorie! Nu putem vorbi totuși de titlu, au trecut doar două etape și probabil că nicio echipă nu e încă la capacitate maximă. Sperăm să arătăm din ce în ce mai bine de la meci la meci, acest egal ne dă foarte multă încredere", a declarat Axente, la TV Telekom Sport.

 

Citește aici cronica memorabilului derby FCSB - Dinamo 3-3

Vezi și: 3 concluzii după cel mai spectaculos derby al ultimilor ani: marile probleme ale FCSB-ului + unde poate ajunge Dinamo fără "gropari"?

PROGRAMUL ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0 Vezi cronica AICI!
Dunărea Călărași - CFR Cluj 0-0 Vezi cronica AICI!
Poli Iași - Astra Giurgiu 1-1 Vezi cronica AICI!
Sepsi - U Craiova 1-0 Vezi cronica AICI!
FCSB - Dinamo 3-3 Vezi cronica AICI!
Luni 18:00 Voluntari - Gaz Metan
Luni 21:00 Chiajna - Viitorul

CLASAMENT  LIGA 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mariuss72
mariuss72  •  30 Iulie 2018, 09:33
Postat de florin071 pe 30 Iulie 2018, 06:14

Pai si golul lui axente cum a fost cand benzar respige mingea in mijlocul careului?

Sigur, chiar si ca a tras la poarta a fost o nimereala, sau ca mingea a trecut printre picioarele lui Planic.

florin071
florin071  •  30 Iulie 2018, 06:14

Pai si golul lui axente cum a fost cand benzar respige mingea in mijlocul careului?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Iulie 2018, 02:30

golul 2...poate doar in felul asta sa invatati sa tineti om la bara...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează