FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // Victor Pițurcă, declarații explozive în ziua derby-ului: „Iar mă întrebați de FCSB? Să vorbim de cluburi mari, precum Steaua sau Dinamo”

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 17:27

Victor Pițurcă, 64 de ani, tehnicianul celor de la CS Universitatea Craiova, nu ezită să o „înțepe” pe FCSB nici în ziua derby-ului cu Dinamo. Antrenorul oltenilor a făcut o serie de declarații explozive la adresa clubului lui Gigi Becali. 

  • FCSB și Dinamo se înfruntă în această seară, de la ora 20:30, în derby-ul de tradiție al fotbalului românesc. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT, FOTO și VIDEO pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

„Iar mă întrebi de FCSB? Întreabă-mă, te rog eu frumos, de cluburi mari, de Steaua, de Dinamo. Vorbesc foarte serios, nu trebuie să se supere nimeni. Nu mă întrebaţi de această echipă pentru că nu vreau să-l deranjez pe patron, sau ce este el acolo”, a declarat Pițurcă, potrivit TV Digi Sport. 

Fostul selecționer a taxat și rezultatele dezastruoase înregistrate de roș-albi în ultimii ani: „E rușinoasă pentru Dinamo situația din clasament. Pentru FCSB, nu e rușinoasă, fiindcă FCSB nu e Steaua, nu are nicio legătură cu Steaua!”, a mai spus tehnicianul Craiovei. 

Victor Pițurcă le-a antrenat de-a lungul carierei, printre altele, pe Steaua și FCSB. Pe Steaua a pregătit-o în 1992 și în sezonul 2000-2002. La cârma lui FCSB a venit din 2003 până în 2004, apoi a mai avut un mandat în 2010.

Vezi și: 

FCSB - DINAMO // Rup norma! Locurile 9 și 10 din Liga 1 vor juca în fața unei asistențe-RECORD » Câți fani vor fi la meci 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1308366822566907
Andreea Lidia Sfetcovici  •  05 Octombrie 2019, 20:01

Un ***! Nu-l prinde sfarsitul sezonului si-l da aia afara....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  05 Octombrie 2019, 19:52
Postat de luis pe 05 Octombrie 2019, 18:00

Da' CSU Craiova are vreo combinatie cu Universitatea maestre Piti??? Eu zic ca nu, nu??

Da are se numește universitatea Craiova spre deosebire de fcsb care se crede steaua doar în vorbe nu pe hârtie! Voi sunteți ca mititelu va credeți ceva dar pe hârtie sunteți altcineva:)))

flojo
flojo  •  05 Octombrie 2019, 19:02

Respect Piți, respect Talpan!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează