FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 2-0

FOTO Încă o greșeală mare pro-FCSB în partida cu Farul: „Rusandu trebuia să-l elimine!”

Lucian Rusandu
Foto: Imago +4   FOTO
Lucian Rusandu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2022 20:05 / Actualizat marti, 15 martie 2022 22:11

Marius Avram, fost arbitru FIFA, este de părere că Florinel Coman trebuia eliminat în minutul 57 al meciului cu Farul, după o intrare cu cotul la Marian Aioani. Ar fi a treia greșeală gravă a „centralului” Lucian Rusandu împotriva constănțenilor după ce le-a refuzat un penalty clar și l-a eliminat greșit pe Dussaut.

Faza se petrece la scorul de 0-0. Risto Radunovici centrează în careu, iar Florinel Coman sare la minge cu portarul Aioani, pe care îl lovește cu cotul în figură. Rusandu nu dictează fault și lasă jocul să continue. 

Protectorul-șef al FCSB e Rusandu » Cum ar fi arătat lupta la titlu fără greșeli de arbitraj + topul celor mai avantajate formații
Arbitraj
Protectorul-șef al FCSB e Rusandu » Cum ar fi arătat lupta la titlu fără greșeli de arbitraj + topul celor mai avantajate formații

Marius Avram a analizat faza și este de părere că atacantul roș-albaștrilor trebuia eliminat pentru intervenția sa, una care pune în „pericol integritatea fizică” a adversarului.

Marius Avram: „La Coman este vorba de eliminare”

„Arbitrul a lăsat jocul să continue și, ulterior, văzând portarul căzut, a oprit jocul și a continuat cu minge de arbitru. I-a scăpat acel cot pe care Coman i l-a aplicat portarului, cotul a fost folosit ca o armă. 

Atunci când arbitrul consideră că e folosit ca o armă, cotul este flexat, pumnul este strâns și este lovită acea parte, este vorba de eliminare, deoarece se pune în pericol integritatea fizică a adversarului”, a declarat Marius Avram potrivit digisport.

FOTO Duelul dintre Florinel Coman și Marian Aioani

Și Ion Crăciunescu este de părere că Florinel Coman trebuia să vadă „roșu” în urma intrării sale.

Un cot în față direct. Desface brațul și după aceea îl lovește cu cotul. Regulamentul e foarte clar în această situație. Pentru astfel de intrări niciodată nu aș manifesta toleranță. De ce să tolerez agresorul? Coman nu are nevoie de așa ceva, e jucător tehnic. Uitați ce cot îi dă în barbă. Îi zdruncină creierii, îi dă capul pe spate.
-Ion Crăciunescu, la „Fotbal Club” pe Digi Sport

Lucian Rusandu, alte două greșeli mari împotriva Farului

Lucian Rusandu, notat cu 2 în casete tehnică din Gazeta Sporturilor, a pus umărul serios la victoria FCSB-ului.

Pe lângă eliminarea nedată a lui Coman, Rusanu a avut alte două mari greșeli, ambele în devafoarea Farului.

E incredibil, incredibil! Inadmisibil, nu pot să înțeleg așa ceva. Așa ceva?! E pur și simplu... Nu mai am cuvinte! Arbitrul nu a văzut nimic pentru noi. În partea cealaltă, tot. A fost un singur protagonist, 100%, el a făcut diferența. Fotbalul e făcut din mici detalii, iar în seara asta lucrurile sunt clare pentru toți
-Gică Hagi, antrenor Farul

VIDEO Verdictul lui Adrian Porumboiu, după FCSB - Farul 2-0: „Mi-e jenă să vorbesc despre un asemenea arbitru”

Citește alte știri din Liga 1:

Străinul din Liga 1 care așteaptă telefonul lui Edi Iordănescu: „Îmi iau cetățenia, vreau să joc pentru România”
Naturalizare
Străinul din Liga 1 care așteaptă telefonul lui Edi Iordănescu: „Îmi iau cetățenia, vreau să joc pentru România”
LPF a anunțat echipa etapei în Liga 1: 6 români + 5 străini
ECHIPA ETAPEI
LPF a anunțat echipa etapei în Liga 1: 6 români + 5 străini

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
geogeo
geogeo  •  16 Martie 2022, 18:01
Postat de snooker pe 16 Martie 2022, 16:25

Gigistule, singura pretentie pe care o avem este sa se arbitreze corect, ori clona fcsb este echipa cea mai favorizata de arbitraj, dupa Rapid.

Creierul tau e o clona...FCSB e Steaua.

snooker
snooker  •  16 Martie 2022, 16:25
Postat de geogeo pe 16 Martie 2022, 12:50

*** *** Doussaut merita galben la ambele faulturi si oricum eliminarea a venit cand mai erau 10 minute si scorul 1-0 in favoarea FCSB-ului. In afara de faza penaltyului, pe care se pare ca a judecat-o gresit, restul discutiilor sunt baliverne bazate pe frustrari, interese si partizanat. Un penalty nu inseamna un gol. Gica Hagi a crezut ca Rusandu i-a centrat lui Edjuma la primul gol si tot Rusandu i-a pasat lui Tavi Popescu la golul doi, de-aia a zis ca un singur om a facut diferenta. Pai, Farul a ajuns de doua ori in careul FCSB-ului, ce pretentii ar fi putut avea?

Gigistule, singura pretentie pe care o avem este sa se arbitreze corect, ori clona fcsb este echipa cea mai favorizata de arbitraj, dupa Rapid.

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  16 Martie 2022, 15:44

Vârsta mai zdruncină creierii unora! Scuzabil!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează