LIGA 1  ·  FCSB

FCSB. Gigi Becali continuă să îl ironizeze pe Edi Iordănescu: „Mă duc să mă rog de el: «Hai, mă Edi»” + ultimele informații despre banca tehnică

Gigi Becali, vorbind despre Edi Iordănescu înainte de FCSB-Dinamo
Gigi Becali, vorbind despre Edi Iordănescu înainte de FCSB-Dinamo

Articol de , - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 20:47 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 21:13

Gigi Becali (62 de ani), finanțator FCSB, a oferit ultimele detalii despre componența băncii tehnice a echipei sale și nu a ratat ocazia de a-l ironiza din nou pe Edi Iordănescu (42).

Dezvăluirile lui Edi Iordănescu de acum două zile par să îi fi atins un punct sensibil al finanțatorului FCSB. După ce fiul fostului selecționer al echipei naționale a spus că a refuzat FCSB pentru că nu a vrut ca el și Becali „să se certe pe telecomandă”, patronul roș-albaștrilor i-a oferit replica.

„Lasă că îl iau pe ăsta (n.red. pe postul de antrenor), pe Edi. O să mă duc să mă rog de el: «Hai mă Edi, te rog frumos». El vrea să vină, dar nu are telecomandă. Trebuie să ia telecomandă dacă vrea să vină”, a spus Becali înainte de FCSB - Dinamo.

Gigi Becali: „I-am cerut voie lui Reghecampf”

Becali a vorbit și despre viitoarele fețe din staff-ul echipei: Thomas Neubert se va întoarce pe poziția de preparator fizic, iar Toni Petrea, fost „secund” al lui Reghecampf, ar putea prelua postul de antrenor principal. În cărți se află și Mihai Pintilii, care pare să fie preferatul lui Becali pentru a conduce echipa.

„Toni Petrea și Neubert intră în pâine când vin, Pintilii și el. Vedem ce facem ca să preia Pintilii echipa. I-am cerut voie lui Reghecampf, am vorbit cu el, a fost ieri la «palat». El a luat unul mai expert (n.red. pe Basarab Panduru)”, a dezvăluit Gigi Becali, care a adăugat faptul că „Vintilă va fi în club” și în viitor.

Citește mai multe știri despre FCSB:Veste uluitoare pentru Clanul Duduianu. “Regele Pian” nu a murit
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial
Eurosport
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
19:55 Europa League
Leverkusen Rangers
Digi 2, Look Plus, Telekom 1
19:55 Europa League
Sevilla - AS Roma
Digi 1, Look Sport, Telekom 2
22:00 Europa League
Wolves - Olympiakos
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 Europa League
Basel - Frankfurt
Digi 4, Look Sport, Telekom 2
Program TV complet

Liga 1