FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Jucătorul pe care Gigi Becali vrea să-l „expedieze” cât mai rapid » L-a propus unei rivale din Liga 1!

Rachid Bouhenna, primul de la stânga la dreapta // foto: Imago Images +18   FOTO
Rachid Bouhenna, primul de la stânga la dreapta // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 19 august 2022 15:30 / Actualizat vineri, 19 august 2022 16:26

FCSB le-a propus celor de la Sepsi OSK să-l transfere pe Rachid Bouhenna (31 de ani), jucător aflat pe lista neagră a patronului Gigi Becali (64). Covăsnenii nici n-au vrut să audă.

Meciul dintre FCSB și Chindia, câștigat de roș-albaștri cu 3-2, pare să fi fost ultimul al lui Rachid Bouhenna la vicecampioana României.

Cum a ratat Gigi Becali o megaafacere: „Am avut două oferte pentru atacant, de 7 și 9 milioane. Până la urmă n-am mai luat niciun ban”
FCSB
Cum a ratat Gigi Becali o megaafacere: „Am avut două oferte pentru atacant, de 7 și 9 milioane. Până la urmă n-am mai luat niciun ban”

Stoperul algerian a intrat pe lista neagră a patronului Gigi Becali, care i-a reproșat greșeala de la golul 1 al Chindiei. Ulterior, antrenorul Nicolae Dică a sugerat că Bouhenna nu ar avea un comportament exemplar la antrenamente și în timpul meciurilor.

Bouhenna, propus de FCSB la Sepsi OSK

În încercarea de a scăpa de Bouhenna, FCSB i-a contactat pe cei de la Sepsi OSK, dar covăsnenii nu sunt interesați să-l readucă pe Rachid la echipă.

GSP.ro a aflat că propunerea FCSB-ului a fost respinsă instant.

Bouhenna a mai jucat la Sepsi între 2019 și 2021, când a plecat cu scandal la CFR Cluj, liber de contract.

Contractul lui Bouhenna urma să expire în vara lui 2021, dar oficialii echipei din Sf. Gheorghe bănuiau că Rachid ar fi semnat cu CFR Cluj cu câteva luni înainte.

Bouhenna a fost legitimat la CFR Cluj în sezonul 2021/2022, dar la finalul stagiunii a existat o despărțire amiabilă, ceea ce i-a permis să semneze cu FCSB din postura de jucător liber de contract. 

Bouhenna este accidentat acum, după meciul cu Chindia. A avut probleme și înainte și am decis împreună cu patronul și cu MM să căutăm alt fundaș central. 

Îmi doresc ca jucătorii să fie pregătiți, indiferent de competiție și de cât joacă. Nu vreau jucători care să facă mofturi la antrenament sau la jocuri, când intră sau când schimbați.

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

VIDEO » Verdictul lui Dumitru Dragomir după FCSB - Viking 1-2

Mai multe știri despre FCSB - Viking 1-2:

Octavian Popescu, „mărul discordiei” între Dică și Becali: „Ce îi ceri, să piardă mingea?”

Gigi Becali, primele reacții după FCSB - Viking! Darius Olaru AMENDAT: „Lecție pentru echipă”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  20 August 2022, 10:31
Postat de poison pe 19 August 2022, 17:20

Bouchena să stea și să-i ia banii. Are contract. An de an se repetă istoria la bișnițarii ăștia eliminați-în-serie din preliminariile cupelor europene.

bisnitarii astia sunt cu salariile la zi.. cand pleaca iau salarii compensatorii.. dar aveti o frustrare in voi.. scoateti naibii unghia din gat!

laszlo7
laszlo7  •  19 August 2022, 18:05
Postat de boierasul pe 19 August 2022, 17:15

Sunt curios după returul cu vichingii cine va fi următoarea "victima" de la Fcsb??))))))

primul va fii Tam dupa aia Dawa

sorin777
sorin777  •  19 August 2022, 17:28

La cum joaca acest fundas putem sa ii dam credit lui Dica care spune ca nu se pregateste indeajuns. Orice s-ar spune nu doar Gigi l-ar da afara, chiar si noi am face asta...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează