FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CLUJ 1-1

Gigi Becali își face mea culpa în privința unui jucător: „Am crezut că e Marcelo și l-am impus în echipă, dar mi-am dat seama că am greșit”

Gigi Becali // foto: Cristi Preda +34   FOTO
Gigi Becali // foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2022 14:17 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 15:02

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a anunțat că Sorin Șerban (22) nu va mai apărea în echipa roș-albastră. Ezitant în prima repriză din FCSB - U Cluj 1-1, fundașul stânga a rămas la cabine între reprize. 

Sorin Șerban, unul dintre favoriții lui Gigi Becali, titularizat cu U Cluj ca urmare a problemelor medicale ale lui Risto Radunovic, a avut o seară de coșmar cu U Cluj.

În minutul 3, Șerban a scăpat ieftin când „centralul” Marian Barbu i-a arătat doar cartonașul galben pentru o intrare cu talpa pe tibia lui Martin Remacle.

Ulterior, în prelungirile primei reprize, Șerban a fost depășit de două ori în faza golului înscris de ardeleni, iar în repriza a doua a fost lăsat la vestiare.

Patronul Gigi Becali a afirmat în această dimineață că a greșit atunci când a insistat pentru Sorin Șerban și că acesta, precum și fundașul dreapta Valentin Crețu, nu vor mai juca pentru FCSB.

Autodenunț sau glumă proastă? Patronul unui club învins cu 13-0 în Cupa României și-a anunțat prietenii pe Whatsapp: „Am pariat 50k. Așa se fac 15k în 90 de minute”
CUPA ROMÂNIEI
Autodenunț sau glumă proastă? Patronul unui club învins cu 13-0 în Cupa României și-a anunțat prietenii pe Whatsapp: „Am pariat 50k. Așa se fac 15k în 90 de minute”

Gigi Becali: „Am zis că Șerban e Marcelo, dar mi-am dat seama că am greșit”

„Am avut mare încredere în Șerban, am zis că e fundașul stânga care driblează, care face, care drege. Marcelo i-am zis (n.r. - legendarul fundaș stânga ex-Real Madrid). Și toată lumea spunea că mă înșel. M-am certat cu ei și l-am impus.

Aseară mi-am dat seama. Am zis «gata, sunt eu prost. Au dreptate oamenii». Să știți că nu persist în greșeală. Gata, m-am convins de Șerban, nu-mi mai trebuie.

Și de Crețu m-am convins. Am fost avertizat că face greșeli, dar am zis că îmi place de el că aleargă, că muncește, și l-am impus. Dar gata, m-am convins de el. Vine și dă Chipciu cu capul din fața lui, când el doarme. Și nu dă o centrare. Gata, la revedere! Avem jucători acolo, Radunovic, Ovidiu Popescu”, a declarat Becali la Pro Arena.

Gigi Becali: „Edjouma n-are deloc siguranță. Nici Șut n-a jucat nimic”

Latifundiarul nu a iertat nici doi dintre „închizătorii” de la FCSB, Malcom Edjouma și Adrian Șut:

„În Malcom am avut mare încredere, dar n-are siguranță deloc când pune piciorul. Plus că se elimină de joc, e depășit. Și în Șut am avut mare încredere, dar n-a jucat nici el nimic ieri.

Au crezut că sunt prea vedete. Am vrut să fie Ovidiu Popescu acolo, dar n-am ce face, că trebuie să joace fundaș dreapta. O să încercăm cu Achim, poate e el fundașul dreapta”.

VIDEO » Dumitru Dragomir: „FCSB nu ia titlul nici anul ăsta”

Mai multe știri despre FCSB - U Cluj: 

Singurul jucător lăudat de Becali după meciul cu U Cluj: „Mă felicit pentru transfer, l-am luat pe cel mai bun din România”

Gigi Becali, resemnat în cazul ofertei pentru Darius Olaru: „Nici măcar un telefon n-au mai dat oamenii după meciul de aseară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
francescoli1974
francescoli1974  •  19 Iulie 2022, 13:25

Florinel Coman seamănă cu Mbappe doar la ten,Ovidiu Popescu cu Lampard doar la sex și lista comparațiilor poate continua.

sorine
sorine  •  18 Iulie 2022, 20:35

Pai daca s-a tuns scurt,a pierdut si indemanarea.

rav410wrc
rav410wrc  •  18 Iulie 2022, 19:59
Postat de dobrin pe 18 Iulie 2022, 17:40

Morutan = Luka Modric, Cristi Dumitru = Kun Aguero, Ianis Hagi = Joao Felix, Claudiu Ionescu = G. Hagi, Octavian Popescu = Neymar + Messi + Hagi + Maradona + Del Piero, Man = Ibrahimovic... cam atat imi aduc eu aminte.

Excelent :))) ... Vlad = Messi al portarilor; Ov. Popescu = Lampard; Coman = Mbappe; Miron = S. Ramos ;)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează