FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB 1-3

NOTE GSP Numele care au impresionat la FCSB în victoria-șampanie cu FCU Craiova + cum s-au descurcat noile achiziții

Roș-albaștrii n-au avut probleme cu FCU Craiova / Sursă foto: Facebook@ FCSB +29   FOTO
Roș-albaștrii n-au avut probleme cu FCU Craiova / Sursă foto: Facebook@ FCSB

Articol de , - Publicat luni, 17 iulie 2023 07:20 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 09:08

FCU Craiova - FCSB 1-3. Experimentul lui Adrian Mititelu, care a decis să înceapă campionatul fără antrenor pe bancă, a eșuat lamentabil. Florinel Coman, David Miculescu, Darius Olaru și compania au zburdat la Târgu Jiu în fața unui adversar apatic și s-au instalat pe primul loc. 

Vicecampioana din sezonul trecut a început cum nu se poate mai bine noua ediție de campionat: cu o victorie autoritară pe terenul lui FCU Craiova, echipă care se transformă în „clientul” favorit al roș-albaștrilor. Succesul de la Târgu Jiu nu poate fi pus la îndoială, FCSB s-a impus clar la toate capitolele.

A debutat la FCSB și e încântat: „Îmi place aici, mi se exploatează calitățile”
FCU CRAIOVA - FCSB 1-3
A debutat la FCSB și e încântat: „Îmi place aici, mi se exploatează calitățile”

FCSB a „defilat” cu FCU Craiova, iar oamenii din atac au impresionat

Cine s-a remarcat din echipa lui Charalambous, într-un meci în care roș-albaștrii au fost aproape de neclintit? În primul rând, oamenii din ofensiva FCSB-ului au demonstat încă din prima etapă că sunt „flămânzi” de fotbal: Florinel Coman, Miculescu sau Olaru s-au completat ideal în  primele 45 de minute, au făcut „franjuri” apărarea oltenilor, iar primii doi și-au și trecut numele pe lista marcatorilor.

Toți au primit nota 7, calificativ cu care au fost recompensați și Cordea și Edjouma, cei mai activi jucători în a doua parte a meciului.

Tot 7 au primit și „închizătorul” Adrian Șut și stoperii Haruț și Dawa, ale căror „tranșee” au blocat cu brio puținele atacuri ale alb-albaștrilor. În formă de zile mari încă din prima etapă, goalkeeper-ul Ștefan Târnovanu și-a salvat echipa atunci când a trebuit și a fost notat cu 7.

Cum s-au descurcat Băluță și Damjan Djokovic, noile achiziții ale FCSB?

Toți ochii au fost aseară pe noile achiziții ale lui Gigi Becali, Alexandru Băluță și Damjan Djokovic. Primul a rezistat pe teren 71 de minute și a avut o evoluție satisfăcătoare la debutul în roșu și albastru, într-un meci în care a dat în primul rând dovadă de altruism: i-a oferit un assist lui Coman la o fază pe care o putea finaliza pe cont propriu, alegând să-i paseze „șeptarului” de la FCSB, care a fost blocat de portarul Popa. 

Băluță a primit nota 6, exact ca Damjan Djokovic, care s-a remarcat printr-un șut-bombă de la distanță, dar care are pe conștiință penalty-ul din care gazdele au marcat golul de onoare.

Dincolo, puțin spre deloc fotbal în echipa interimarului Florin Drăgan. Goalkeeper-ul Popa, Sidibe și Asamaoah au fost singurii care au ținut stindardul sus. În rest, multe note de 4 în tabăra oltenilor, care pornesc la drum în noul sezon cu o prestație submediocră.

Iată toate notele partidei FCU Craiova - FCSB 1-3: 

Numele care au impresionat la FCSB în victoria-șampanie cu FCU Craiova + cum s-au descurcat noile achiziții

Le-am făcut pe toate, am marcat, am ratat și o ocazie imensă. N-am mai început de trei ani campionatul cu o victorie. Nu le-am dat nicio șansă, ne-am simțit puternici. Am simțit o durere la spate după executarea penalty-ului, de aceea am fost schimbat la pauză.

- Florinel Coman, atacant FCSB

VIDEO Adrian Mititelu a intrat la GSP Live imediat după eșecul cu FCSB: „Vă zic eu ce s-a întâmplat!”

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO+FOTO Adrian Mititelu a băgat echipa în ședință după eșecul cu FCSB » Ce s-a întâmplat la vestiare

EXCLUSIV Adrian Mititelu a intrat la GSP Live imediat după eșecul cu FCSB: „Vă zic eu ce s-a întâmplat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
Dobermannul
Dobermannul  •  17 Iulie 2023, 12:30

Adica ni se cere sa ne stalcim limbile dupa cum vrea puterea. Ati vrea voi neocomunistilor.

Dobermannul
Dobermannul  •  17 Iulie 2023, 12:24
Postat de observator_federal pe 17 Iulie 2023, 11:41

Băi, în ce colhoz ai trăit? Auzi la el "sărbătorile folclorice de vară", "sărbătorile folclorice de iarnă"??? Nu văd ce te amesteci tu, mesajul era pentru LPF - care într-adevăr are acum posibilitatea să-și demonstreze respectabilitatea, profesionalismul, corectitudinea!... sau contrariul.

Bai prostane nici nu stii sa citesti. Sau stii dar nu intelegi. Nicio problema prosteste-te pe aici sa radem.

observator_federal
observator_federal  •  17 Iulie 2023, 11:41
Postat de Dobermannul pe 17 Iulie 2023, 10:04

Exact, trebuie pedepsiti ca cei dintre noi care ziceau inainte de 1989 Mos Craciun in loc de Mos Gerila, Pasti in loc de sarbatorile folclorice de primavara, Craciun in loc de sarbatorile folclorice de iarna, ... asa cum stabise Consiliul Culturii si Educatiei Socialiste.

Băi, în ce colhoz ai trăit? Auzi la el "sărbătorile folclorice de vară", "sărbătorile folclorice de iarnă"??? Nu văd ce te amesteci tu, mesajul era pentru LPF - care într-adevăr are acum posibilitatea să-și demonstreze respectabilitatea, profesionalismul, corectitudinea!... sau contrariul.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează