FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 2-0

Complexul FCSB » Pată neagră pentru Universitatea Craiova: singura echipă din Superligă cu un asemenea bilanț

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2024 12:49 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 14:01

Universitatea Craiova a fost învinsă de FCSB, 0-2, în etapa a treia din play-off. Și a continuat o serie de coșmar: e singura care nu a punctat împotriva roș-albaștrilor în acest sezon.

Oltenii sunt victima favorită a roș-albaștrilor. S-au duelat de trei ori până acum, iar FCSB s-a impus de fiecare dată. Mai mult, Universitatea nu a dat niciodată gol.

Gigi Becali a anunțat 5 transferuri pentru grupele Champions League: „Cu ăștia doi am vorbit deja”
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Gigi Becali a anunțat 5 transferuri pentru grupele Champions League: „Cu ăștia doi am vorbit deja”

Universitatea Craiova, singura din Superligă care nu a marcat cu FCSB

Oltenii, care veneau după două victorii în play-off, nu au avut nicio șansă în partida de duminică seară. Universitatea a pierdut fără drept de apel, 0-2, și a arătat dezamăgitor contra rivalilor bucureșteni. Înainte de acest meci, primul din play-off, oltenii au pierdut cu un scor identic în sezonul regulat: 0-3. Au golaveraj 0-8 în meciurile directe.

FCSB are 29 de goluri primite până acum, în 33 de etape. Și niciunul nu a fost de la CSU Craiova. Oltenii sunt singurii din Superligă care nu l-au învins pe Târnovanu în acest sezon. Chiar și echipe precum FC Botoșani, Dinamo, FCU Craiova și Poli Iași, care se bat pentru a se salva de la retrogradare, au reușit să marcheze cu FCSB.

Ce rezultate a înregistrat FCSB în acest sezon

  • CFR Cluj: 1-0, 1-1
  • Universitatea Craiova: 3-0, 3-0, 2-0
  • Rapid: 1-2, 0-4
  • Farul: 1-0, 1-1, 1-0
  • Sepsi: 5-2, 1-0, 2-1
  • UTA Arad: 1-2, 4-0
  • U Cluj: 2-2, 0-0
  • Hermannstadt: 2-2, 3-0
  • Oțelul: 2-0, 0-2
  • Petrolul: 2-2, 1-0
  • FC Voluntari: 0-0. 2-1
  • Poli Iași: 2-1,3-1
  • FCU Craiova: 3-1, 2-1
  • Dinamo: 2-1, 1-0,
  • FC Botoșani: 1-0, 3-2

VIDEO. Cum au sărbătorit jucătorii de la FCSB victoria cu CSU Craiova

Citește mai multe știri din Superligă:

Becali: „Am bufnit în plâns la golul doi” » N-a putut trece însă cu vederea prestația unui titular: „Niciodată n-a fost așa slab!”
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Becali: „Am bufnit în plâns la golul doi” » N-a putut trece însă cu vederea prestația unui titular: „Niciodată n-a fost așa slab!”
Note GSP de la 3 la 9 în FCSB - Universitatea Craiova: „Un joc-confirmare pentru fotbalistul care a făcut-o campioană pe FCSB”
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Note GSP de la 3 la 9 în FCSB - Universitatea Craiova: „Un joc-confirmare pentru fotbalistul care a făcut-o campioană pe FCSB”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
Legend27
Legend27  •  09 Aprilie 2024, 12:08
Postat de observator_federal pe 08 Aprilie 2024, 14:48

Un fecesebist cât de cât perspicace ar băga de seamă că oltenii au jucat (până acum) în acest playoff pentru Fcsb. Să vedem cât de buni sunt oamenii lui Gigi când or da de CFR si Rapid...

deci recunosti ca sunteti *** noastra? pai Steaua din liga 1 momentan are nevoie doar de egaluri cu echipele alea. nu trebuie sa fie mai buna ci trebuie sa joace doar la egal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Legend27
Legend27  •  09 Aprilie 2024, 12:07
Postat de razesul pe 08 Aprilie 2024, 20:05

tu vb de ultimul loc in europa? tu sustinatorul dublei manite, rusinea europei?

pai rusinea europei este defuncta rapid care era eliminata constant din preliminarii. Steaua din liga 1 este mandria europei pentru ca a tercut in medie de fiecare data de preliminari in ucl si e.l. intertoto nu conetaza pentru nimeni. qed ca esti prost.

muzica
muzica  •  09 Aprilie 2024, 03:50

Acest comentator de la Orange sport,cosmescu (nu merita majuscula !),este de rasul curcilor,cum s-a facut de ras ,dand un pronostic despre cate puncte va face FCSB-ul in primele 3 etape din Playoff : ``fac pariu ca nu face mai mult de 3P!``(sarmane ANTISTELIST!!),ai luat TEAPA,(si ai avut nopti albe),ptr.ca susnumita a facut 9 P. !!!Esti cam ridicol,la modul cum iti exprimi ANTISTELISMUL PE FATA !!ESTI CAM PENIBIL,SARMANE !!!Iti urez ,en suite,inca multe nopti albe,sarmane ! Ia niste baldrian !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează