FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

FCSB - VIITORUL 1-2 // Ianis Hagi și complexul pe care-l avea în fața lui FCSB: „Câștigasem doar pe Ghencea”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 22:35

Ianis Hagi a marcat golul victoriei din penalty în victoria Viitorului cu FCSB, scor 2-1, și a vorbit despre complexul pe care-l reprezenta formația roș-albastră pentru echipa de la malul mării, care nu câștigase niciodată pe Arena Națională în fața lui FCSB.

„A fost un meci foarte greu, știam ce ne așteaptă aici. Ne doream foarte mult victoria. Steaua a jucat un fotbal foarte bun, a avut ocazii. Am avut și noi ocazii, puteam marca mai multe goluri. Acum au început meciurile tari, cu puncte importante. Ei au ratat mai mult și noi am marcat.

Am avut o perioadă de secetă de 7 meciuri în care n-am marcat, apoi am reușit un gol și ne-am calificat în play-off. Acum presiunea nu mai e pe noi. Ne concentrăm și pe campionat și pe Cupă. Cu Steaua am câștigat doar pe Ghencea, pe Arena Națională n-am reușit, dar azi în sfârșit am câștigat. Vor veni meciuri foarte grele. Vor fi meciuri frumoase pentru telespectatori, pentru că suntem echipe ofensive”, a declarat Ianis Hagi la TV Telekom Sport.

Vezi și:

Radu Petrescu a acordat un penalty contestat » Părerile lui Crăciunescu și Porumboiu

REZULTATE PLAY-OFF

CFR Cluj - Sepsi 3-1 (Detalii AICI)
CSU Craiova - Astra 1-0 (Detalii AICI)
FCSB - Viitorul 1-2 (Detalii AICI)

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1662369010695284
Giugiuca Irinel  •  12 Martie 2019, 07:54

Îmi spui, te rog, dacă în 2003 era steaua..si a fost steaua pana în 2000 și ceva când a început scandalul.. De ce crezi ca s au sesizat cei din mapn asa brusc după ceva ani? După părerea ta.. Asa.. Ce au păzit atâția ani și de ce au fost de acord cu Becali?

lucghencea
lucghencea  •  12 Martie 2019, 00:20

Cand o mai face Reghenblat cadouri ? In Ghencea au jucat multe echipe si doar STEAUA nu a mai fost lasata sa joace inca din 2003 . De o grupare de hoti .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează