FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

FCSB - VIITORUL 1-2 // Romario Benzar, vehement la adresa lui Radu Petrescu: „Un penalty inventat! La Craiova nu se dă penalty, azi se dă”

FCSB - Viitorul
FCSB - Viitorul

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 22:45

FCSB a pierdut pe teren propriu cu Viitorul, 1-2, într-un meci în care golul victoriei a fost marcat de Ianis Hagi din penalty.

Fundașul stelist Romario Benzar l-a criticat dur pe arbitrul Radu Petrescu după penalty-ul dictat în minutul 60, la duelul cu Lyes Houri (Detalii AICI).

„Am început prost meciul. Am ratat multe ocazii și cei de la Viitorul au marcat. După aceea am revenit, am egalat, dar a venit acel penalty inventat de Radu Petrescu. Eu nu-l ating pe cel de la Viitorul, iar dacă Junior Morais îl atinge, o face în afara careului.

Duminică nu vezi un penalty în meciul Craiovei cu Astra (Detalii AICI), iar acum inventezi un penalty! Treaba lor. Noi îi felicităm pe cei de la Viitorul și mergem mai departe.

Am ratat multe ocazii. Trebuie să fim mai atenți în fața porții”, a declarat Romario Benzar la Look Sport.

Vezi și:

FCSB, praf și pulbere » 3 bile negre în jocul elevilor lui Mihai Teja

REZULTATE PLAY-OFF

CFR Cluj - Sepsi 3-1 (Detalii AICI)
CSU Craiova - Astra 1-0 (Detalii AICI)
FCSB - Viitorul 1-2 (Detalii AICI)

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
adook
adook  •  12 Martie 2019, 15:26
Postat de Functionarul Functionar pe 12 Martie 2019, 15:17

Gresit totalmente. Se ia in consideratie numai si numai prima infractiune nu toate celelalte de la inceputul jocului, stimabile ...

baga si tu o traducere functionala ,nu functionareasca la ceea ce ai scris ca sa inteleaga toata lumea;daca nu stii la ce ma refer,uite aici: te citez" Se ia in consideratie numai si numai prima infractiune nu toate celelalte de la inceputul jocului, stimabile ..."cand se considera prima infractiune in viziunea ta stimabile,daca cele din minutul 1 decand incepe partida nu se iau in considerare,conform celor scrise de tine?

1226306600716606
Functionarul Functionar  •  12 Martie 2019, 15:17
Postat de sandi pe 12 Martie 2019, 06:54

Penalty clar, morais galben ca il impinge in afara careului si benzina rosu clar ca il coseste in careu fiind ultimul aparator. Dar cum se intampla mereu scapa usor cei de la clona.

Gresit totalmente. Se ia in consideratie numai si numai prima infractiune nu toate celelalte de la inceputul jocului, stimabile ...

1226306600716606
Functionarul Functionar  •  12 Martie 2019, 15:14
Postat de Negoescu Ion Bebe pe 12 Martie 2019, 09:29

Benzar îl critica pe arbitru că la iertat de roșu. Băiatu asta după ce că e slab mai e și nesimțit

Benzar nu putea lua cartonas rosu din moment la aceeasi faza de joc mai participa si un alt coechipier, respectiv Morais, care clar l-a faultat pe jucatorul advers dar in afara careului de 16 metri.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează