FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Cade și ultimul bastion al lui Negoiță! Peluza s-a răsculat împotriva finanțatorului și lansează un atac jignitor: "E un cretin, prea fomist pentru noi"

FOTO: Raed Krishan +4   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 noiembrie 2017 17:03

Suporterii dinamoviști din Peluza Cătălin Hîldan par să fi ajuns la capătul răbdării cu Ionuț Negoiță, finanțatorul echipei din "Ștefan cel Mare".

Vestea transferurilor lui Costache și Nemec la CFR Cluj i-a înfuriat pe ultrași, care au avut o serie agresivă de comentarii pe facebook la adresa boss-ului de la RIN. 

Deși rezultatele lui Dinamo nu s-au îmbunătățit deloc din momentul preluării clubului de către Ionuț Negoiță, omul de afaceri a beneficiat de o susținere călduroasă din partea PCH, principala voce a suporterilor dinamoviști.

Aceștia i-au dat credit lui Negoiță, trecând cu vederea toate mișcările dezastruoase făcute de finanțator la cârma lui Dinamo.

Acum, răbdarea acestora pare că a luat sfârșit. Fanii au răbufnit la meciul cu Viitorul din urmă cu două săptămâni, iar acum au declanșat o tiradă online la adresa lui Negoiță după auzul veștii plecărilor lui Nemec și Costache la una dintre rivale.

Aceștia au anunțat că vor protesa la următoarele meciuri din Liga 1, lansând o serie de jigniri la adresa finațatorului: "E un cretin" sau "E prea fomist pentru noi", au fost două dintre mesajele agresive apărute în cursul zilei pe pagina de facebook a peluzei.  





*Sursă foto: Facebook Peluza Cătălin Hîldan

Negoiță, sponsor pentru coregrafii? 

Ultrașii dinamoviști au fost acuzați de rivali de-a lungul ultimilor ani că au realizat marea majoritate a coregrafiilor prin suportul financiar venit de la Ionuț Negoiță, ceea ce ar putea reprezenta un posibil motiv al clemenței pe care dinamoviștii i-au acordat-o boss-ului de la RIN.

Proteste constante după 2007

Pasivitatea suporterilor dinamoviști din "era Negoiță" contrastează în mod evident cu îndelungata serie de proteste și mesaje dure de care au avut parte precedenții conducători din "Ștefan cel Mare". 

Din momentul în care clubul a început să o ia la vale, ultrașii roș-albi au criticat vehement personaje precum Giovanni Becali, Nicolae Badea, Vasile Turcu, Cristi Borcea sau Dragoș Săvulescu, acțiuni care au încetat însă brusc după venirea lui Negoiță în "Ștefan cel Mare". 

Câteva dintre mesajele afișate de "câini" de-a lungul timpului împotriva oamenilor din lojă:

"Un securist, un butelist și un șantierist au ucis spiritul dinamovist" (n.r - mesaj cu trimitere directă la Badea, Borcea și Vasile Turcu)

"Acte, circ și scenarii OTV-iste, arsenalul conducerii dinamoviste"

"Nu aveți nicio rațiune, strategia voastră e obscură, plecați cu toții, dinamoviști de conjuctură"

Citește și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
haideusicfr
haideusicfr  •  11 Noiembrie 2017, 10:29

Nu v-atiu rasculat cand a plecat Gnohere la Steaua.Acum ,cand sunt doar zvonuri ca vor veni cei doi la CFR dati afara. Viitorul a crescut desi si-a datr o echipa intreaga asta vara. CFR a avut o viata cumplita cata vreme a fost in insolventa .Nu s-a lasat , a adus jucatori mai modesti ,dar poate mai buni decat alte vedete. Veti reusi si voi cu siguranta. Va trebuie calm si respect. Nu banul l-a facut pe om .Omul face banul.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  10 Noiembrie 2017, 23:16

negoita dute la copos sa te anvete cum poate ajunge dinamo an liga a patra

valyomanyd
valyomanyd  •  10 Noiembrie 2017, 21:59
Postat de rakanishu pe 10 Noiembrie 2017, 19:17

:))))))))))))))))))))))) Buna aia din poza : Negoita e la fel ca multi dintre noi, *** !

Esti convins ca ala care a scris e dinamovist ? Poate nu ai aflat, pe net poti fi cine vor muschii tai, chiar si mai mult decat atat ! :))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează