FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

FOTO E oficial, Srgian Luchin şi Alexandru Curtean au plecat de la Dinamo! Au semnat cu Botev » UPDATE Reacţia lui Flavius Stoican

foto: botevplovdiv.bg
foto: botevplovdiv.bg

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 ianuarie 2014 16:41

UPDATE / Flavius Stoican a reacţionat pentru GSP.RO după ce Alex Curtean şi Srgian Luchin au fost prezentaţi oficial la Botev Plovdid: "Eu i-am învoit pe cei doi pentru probleme personale. Citesc la voi că s-au transferat, dar pînă nu sînt anunţat oficial de către şefii clubului, nu ştiu care e situaţia lor. Oriunde ar fi sper să le fie bine".

*********

Srgian Luchin şi Alexandru Curtean s-au transferat pînă la urmă la gruparea bulgară Botev Plovdiv, ocupanta locului 7 în prima ligă.

Bulgarii au anunţat pe site-ul oficial că mutările s-au perfectat, iar cei doi au fost prezentaţi într-o conferinţă de presă la Plovdiv.

Luchin şi Curtean vor juca pentru Botev în următorii doi ani şi jumătate. Curtean va avea numărul 8, în timp ce Luchin va avea 4.

Dinamo va primi aproximativ un milion de euro pentru transferul celor doi fotbalişti.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (137)
sltm
sltm  •  12 Ianuarie 2014, 01:51
Postat de unico_biancorossi pe 11 Ianuarie 2014, 17:37

bine zis. bun venit pe forum, sa revii cu alte comenturi. le spui concis si la obiect.

Mersi frumos!

1745flo
1745flo  •  11 Ianuarie 2014, 23:54

multa bafta celor doi!

tonimirea
tonimirea  •  11 Ianuarie 2014, 18:18

Stoican pare surprins dar toata lumea stia ca vor pleca,nu s-a reusit transferul lor in vara pentru ca nu i-a vrut nimeni. Luchin nu mai joaca nimic de mult ,el se plafonase deja,cat despre Curtean,el nu a reprezentat niciodata un jucator determinant pentru Dinamo. Reusitele lui sunt foarte putine pentru un jucator considerat vedeta. sa mai spunem si faptul ca in mediurile importante ei nu au jucat bine . lipsa lor nu va influenta cu nimic jocul echipei,ar mai trebui inlocuit si Dragos grigore si veti vedea o alta echipa.

Vezi toate comentariile (137)
Comentează