FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Tactica vine de sus » Ce au surprins camerele TV la Steaua - Villarreal: adevăratul antrenor era în lojă!

Articol de - Publicat duminica, 02 octombrie 2016 00:00

Adevăratul antrenor al Stelei e în lojă. Becali a anunțat schimbarea de staff, cu Reghecampf retrogradat pe post de A2, adică un secund, după eșecul cu Osmanlispor, din Europa League.

Sigur, nu a fost prima oară când Gigi a precizat că preia el responsabilitatea pentru strategia echipei. Eșecul cu turcii a constituit un pretext pentru a-i mai tăia din atribuții antrenorului de pe bancă.

Doar lui Stoichiță nu-i trebuia Mache

Partida cu Villarreal a confirmat că finanțatorul a vorbit serios. Imaginile sport.ro l-au surprins pe Becali discutând la telefon din tribuna oficială. De pe bancă vorbea team-managerul Marius Ianuli, atent să noteze indicațiile pe un carnețel.

"Ce s-a întâmplat?", pare să întrebe MM Stoica, aflat lângă Mache în timpul conversației telefonice în care era angajat acesta. Ianuli face un gest relevant, cu sensul "A venit de sus!". Oficialul Mache a fost în majoritatea timpului intermediarul dintre Gigi și șeful teoretic al staff-ului tehnic. Cu excepția unui episod petrecut în Giulești, când Mihai Stoichiță a fost apelat direct de șef, fără să mai necesite vreun emisar al indicațiilor tactice.

Nu se mai joacă de-a Pep

Laurențiu a acceptat spășit implicarea lojei în deciziile care i-ar aparține antrenorului, în mod normal. "Sunt critici constructive ale patronului, nu mă deranjează deloc", a afirmat tehnicianul în momentul în care i s-a transmis că nu mai are voie să jongleze cu jucătorii ca în primele etape și i se interzice să-l mai imite pe Guardiola.

Reghe a renunțat la majoritatea improvizațiilor pe care le încercase, a abandonat și trucul luat copy/paste de la Pep, trecerea fundașilor laterali în centru în faza de atac a Stelei, pe poziția pe care o ocupă în mod normal închizătorii.

Gigi e convins că școala de antrenori e supraevaluată: "E ceva normal să mă implic în alegerea formulei de start, numai vouă vi se pare ciudat. Credeți că nu mă pricep, dar după 13 ani în fotbal ar trebui să fiu prost să nu fi învățat nimic!".

Rotaru are și el principii de A1

Craiova are un patron mai discret, Mihai Rotaru apare mai rar în media, însă nu și în viața echipei. Ca și Becali, Rotaru decide transferurile. El ține direct legătura cu diverși impresari și alege jucătorii care să fie achiziționați în funcție de CV-uri și de imaginile pe care i le oferă softuri de scouting.

Are opinii și despre stilul de joc, nu numai despre investiții. După 2-3 la Timișoara, Rotaru a intervenit nervos la DigiSport Special. Îl deranjase o opinie a lui Dinu Gheorghe. "Cred că lui Mulțescu îi pare rău că nu l-a trimis pe teren pe Madson când conducea cu 2-1, să fi închis jocul. Așa avea șanse mari să păstreze avantajul minim", spusese "Vamă".

Acționarul din Bănie a contrat sfatul: "Nu intră Madson pentru că noi ne propunem să jucăm fotbal spectaculos. D-aia nu mai vin oamenii pe stadioane, că toți se grăbesc să închidă jocul când au avantaj. Craiova nu procedează așa!". Mulțescu a ascultat de principiul estetic al șefului și a pierdut pe terenul "lanternei".

De ce s-a dus MM de pomană în Portugalia

Becali are exclusivitate și în mercato. Mihai Stoica a fost în Portugalia în vară. A postat pe contul de Facebook programul cu meciurile pe care își propunea să le urmărească. Doar că n-a adus absolut niciun jucător. Gigi explică de ce nu ia fotbaliști de "afară": "Străinii au fotbaliști buni în curtea lor și sunt proști, ei nu-i văd, mi-i lasă mie! Aș fi nebun să cred așa ceva... Eu iau jucători din România, care e curtea mea. Aici eu văd fotbaliștii primul, în străinătate nu am cum!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
896192190498051
Adi Mitrea  •  02 Octombrie 2016, 16:36
Postat de hanmocar pe 02 Octombrie 2016, 14:59

Vine de sus fițuica, că e pe banii lui, nu ca voi milogii !!!

fcsbisti asta e fotbalul care va reprezinta!

ortega
ortega  •  02 Octombrie 2016, 16:34

*** de imagine oare îi aduc *** și pe National Arena ? Că altfel n-ar mai avea papa la protocol în 5 minute ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nebraska
nebraska  •  02 Octombrie 2016, 15:15
Postat de 7mai1986 pe 02 Octombrie 2016, 15:00

Asa,alin pintea(alpin)alias neabroasca.In primul rand,care dintre noi doi este mai prost.Eu care intru o data pt un comentariu,sau tu care de la 7 dim postezi intr-una pe toate articolele cu si despre Steaua.O intrebare pt tine,esti platit la cuvant,la postare,sau pe ora.Si partea a doua ,eu nu sunt valahul,dar tu esti alpin,alias neabroscuta ,alias alin pintea,si ii rog pe cei care citesc si articolele de pe digi sa urmareasca postarile aceluia si apoi sa le copmare cu ale tale,sa vezi cum seamana.Si cu asta am incheiat cu marele sef pr0stalau neabrosca,pe ziua de azi.Si te sfatuiesc si pe tine sa te duci sa te odihnesti putin ,ca sa fii in forma diseara,la meci,sa ne delectezi cu inteljenta ta.

Te chinui prea mult sa demonstrezi ca esti prost....te stim,nu-ti mai face reclama.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează